Fanoušci ale po Tereze Černochové nemusí smutnit. Výměna zpěvačky totiž neplatí nastálo. Mašková za Černochovou zaskočila jen na jednom koncertě, protože Tereza leží doma se zlomenou nohou.

„Tak Monkey Business už mají asi nazvučeno. Teď by byl break, pivo, Koki by mě začala líčit. Matěj má trému jako vždy, postavil by se playlist. Křest bude tady v tom místě. Čerte (náš manažer), v kolik teda začneme? Po devátý? Ty kráso, Pavle, to je kostým. Není tam ještě chlebíček s roastbeefem? Ty vole, to pivo je nějaký teplý. Ondro, nemáš zapalovač? Pěkně to tu udělali, dobrý šatny v Lucbaru. Nemáte někdo ještě volnej guest?“ připomínala si Černochová atmosféru před koncertem.

„A já tu kurňa ležím s haxnou v plasteru,“ dodala smutně a naštvaně na závěr.

Kvůli jejímu zranění musela kapela sehnat narychlo náhradu a sáhla po své bývalé zpěvačce Tonye Graves. Oslovili ale i vítězku Superstar Terezu Maškovou, ze které byl frontman kapely Matěj Ruppert tak moc nadšený. „Sny se plní. Děkuji za neuvěřitelný zážitek,“ vzkázala kapele spokojená Tereza. A podle komentářů z vystoupení růžovovlasé zpěvačky byla unesena i řada fanoušků.

Fotogalerie
29 fotografií