Jediný muž týdne, Tomáš (30) dámy překvapí. Netušily, že žije s přítelem, navíc v tak krásném bytě, ani že tak válí v kuchyni. „Všimly jsme si s Monikou fotky. Já jsem si říkala, že buď to bude někdo z rodiny, nebo to bude dobrý kamarád,“

svěřila se ve zpovědi Veronika, na co s Monikou narazily během šmejděníčka. „Ale dívej se, tady má taky fotku s mužem. Myslíš, že je to nějakej kamarád? Nebo kolega? Podle mě to bude spíš přítel, když je to v takovém rámečku, je tady napsané ‚love‘, je tady srdíčko, tak já si myslím, že Tomáš tady asi žije s přítelem teda,“ trefila se do černého Veronika.

Tomáš, který v Česku žije od roku 2007, své soupeře a prostřednictvím obrazovek i diváky pozve do Průhonic, kde pracuje jako vedoucí květinářské výroby v oboru produkční zahradnictví, které vystudoval na vysoké škole. Má přítele, se kterým je pět let. 

Je navíc velký detailista se smyslem pro estetiku, což je vidět v jeho prostorném bytě, kde je díky velkým oknům hodně světla. Byt jako klícku obývá se svým přítelem. Kromě květin Tomáš miluje i vaření, ve kterém je hodně zběhlý. V pátek bude trošku nervózní, protože mu na výsledku záleží.

Poslední hostitel týdne soupeřky překvapí i dokonalou tabulí, ale také šampaňským, ve kterém plave pravé zlato! Děvčata budou také trochu tápat ve slovenské kuchyni: lokše, hrianka, kapusta, říká jim to něco? Úvodní „sedliacka hrianka“ je prý velmi chutná obložená topinka, po které následuje zeleninová polévka s drožďovými haluškami.

Polévky ale nejsou hitem tohoto týdne a ani v pátek tomu tak nebude. Zato hlavní chod má úspěch: kachní stehno s červeným zelím a lokšemi ještě doplní zajímavá nádivka, Monika ale kachnu nejí… A nakonec dámy dostanou „slivkové pirohy s orechami“. Předtím si ještě pod Tomášovým odborným vedením osadí truhlíky, aby měly památku a doma jim to pěkně kvetlo.

VIDEO: Páteční Prostřeno: Šok pro Tomášovy soupeřky! Zjistí, že je gay!

Video
Video se připravuje ...

Páteční Prostřeno: Šok pro Tomášovy soupeřky! Zjistí, že je gay! FTV Prima

Jak celý pražský a středočeský týden dopadne? Kdo to vyhraje? Bude jeden vítěz, nebo se bude výhra dělit? Zvítězí dobré jídlo, nebo taktika? Sledujte Prostřeno! v pátek od 17:50 na Primě!

Fotogalerie
12 fotografií