Paní Lída je žena, pro kterou je důležitá především víra a její rodina. Ostatně jednu dospělou dceru vzala i do pořadu a vařila přímo v jejím bytě, za její asistence. Ovšem někdy to vypadalo, že si ženy co nevidět vjedou do vlasů.

Ohňostroj vulgarit začal už ve chvíli, kdy si Ludmila rozbalovala ruličku s úkolem týdne. Když zjistila, že musí kromě naplánovaných chodů (plných kuřecího masa, jak si všimli ostatní soutěžící) připravit ještě jeden pokrm z menu, které předvedla v Prostřenu před lety, byla v šoku. „Tak já budu dělat ještě halušky s lečem! Já se z toho o**bu." Vzápětí se začala křižovat a nahlas modlit a vyžádala si pomoc dcery. „Já se picnu!"


Spršku sprostých slov ale diváci z jejích úst slyšeli i během vaření. „Ty vole, ty pi*o, je*em ti do pi*i," vztekala se soutěžící, když na ni padaly nádoby z kredence. Pak si navíc spletla cukr a sůl a oheň byl opět na střeše. „Do pi*i, Ty, já tě zabiju. Já ti rozbiju hubu," obořila se na dceru, a dokonce ji pak poslala do krámu a mezitím jí nádoby sama označila popisky.

Diváky bavila i její vtipná záměna cizích termínů: „Kde ty jsou, ty inteligence? Ingregence?" snažila se ze sebe vymáčknout slovo ingredience, tedy suroviny. „Naposledy tady vaříš," kroutila nad ní hlavou dcera a dostala za to ráznou odpověď: „Jdi do p*dele!"

Na své hosty už byla naštěstí paní Žembéryová přívětivější, ale i tak měla své chvilky. Opět si stěžovala na dceru a fakt, že žije se ženou, dokonce se blíže zajímala i o transvestitu Martina, který přišel převlečen za „svou kamarádku Stefani". Žena ho chtěla tahat za vlasy, aby se přesvědčila, zda má paruku. Také se podivovala, že má děti, jelikož jí nedošlo, že řeč je o pejscích. 

Fotogalerie
14 fotografií