Paní Eliška z Železného Brodu je ze soutěžících Prostřena z tohoto týdne nejstarší. Ačkoliv na první pohled působí jako běžná důchodkyně, hosty šokuje hned několikrát. Pravděpodobně nejvíc tím, když tvrdí, že se před třemi lety stala matkou. Tehdy se totiž začala starat o malou panenku, kterou pojmenovala Hugo a považuje ji za plnohodnotného člena rodiny.

Největší starost tak nyní Elišce dělá, aby vystudoval školu a uměl se o sebe v dospělosti sám postarat. Hugo má vlastní pokojíček a postýlku, plno hraček i společné fotoalbum s maminkou. Ta s ním dokonce i mluví. Jelikož štáb samozřejmě odpovědi plastového panáčka slyšet nemohl, tlumočila je za ně sama: „Bojím, maminko, bojím se.“ Podle všeho byl nervózní právě z kamer, ale Eliška vše vyřešila, když mu slíbila za odměnu autíčko. Ještě raději má pak prý hračka foukací harmoniku.

VIDEO: Pondělní Prostřeno: Penzistka vychovává panenku! Předstírá, že je živá!

Video
Video se připravuje ...

Pondělní Prostřeno: Penzistka vychovává panenku! Předstírá, že je živá! FTV Prima

Zdálo by se, že důchodkyně si Huga takto hýčká proto, že je osamělá. Ovšem ačkoliv je vdova, má v současnosti přítele Vladimíra, s nímž se navštěvují a společně cestují. Žena má také dvě dospělé dcery – Jitku (50) a Veroniku (44). Právě druhá z nich ji do Prostřena přihlásila, jelikož její matka je velkou fanynkou pořadu.

Hosty ale Eliška zaskočila i svérázným menu s toustem s pomazánkou à la humr či omáčkou à la svíčková, ovšem všechno bez masa, které důchodkyně nejí. Vrcholem večera je pak zábava, kdy si můžou soutěžící říct hostitelce o radu.

Jak se budou na Elišku tvářit její soupeři po zbytek týdne a zda nevzniknou nějaké konflikty, se dozvíte v Prostřenu od 17.50 na Primě.

VIDEO: Proč Iva nechce pro svéráznou Elišku vařit?

Video
Video se připravuje ...

Páteční Prostřeno: Iva nechce vařit pro Elišku! Proč? FTV Prima

 

Fotogalerie
27 fotografií