První večer v Prostřenu se obvykle nese hlavně v duchu nervozity, jelikož soutěžící se ještě neznají a neví, co můžou jeden od druhého čekat. Tentokráte bude stresu ještě víc, protože to vypadá, že hostitelka není k nalezení!

„Přicházel jsem jako první, zazvonil jsem – nikdo,“ líčí úvodní situaci z úvodu týdne v Moravskoslezském kraji Ján z Havířova, který ke dveřím pondělní hostitelky Adriany dorazil jako první. Brzy se k němu připojila i Ivana, která má kromě dětí už dokonce i vnoučata a ráda by tak výhru investovala právě do rodiny. „Tak jsme prostě trošku zazmatkovali, protože člověk nevěděl, co bude,“ doplnila jeho slova.

Postupně se na místě sešli všichni čtyři hosté a dokonce se stihli seznámit a potykat si. Nebyli si ale jistí, zda se vůbec dostanou dovnitř a usednou spolu ke stolu. „Zvonili jsme tam asi šestkrát, ale stále nikdo neotvíral,“ popisovala lesbička Tereza, která za láskou odjela na čas do Ameriky, ale po rozchodu je už zase zpátky. Nejistě se tvářil ostatně i Radovan, kterému by se peníze z výhry hodily na svatbu s přítelkyní, s níž už má malou dcerku.

Proč ale museli soutěžící takovou dobu čekat? Jednalo se jen o omyl a zvonili na špatné zvonky, nebo maminka jedenáctileté dcery Adriana účast v soutěži odpískala ještě před začátkem? Ostatně takovou situaci nedávno v pořadu zažili, a tak by to nebylo poprvé. V září byl odvysílán díl, kdy se bývalá narkomanka Iva neobtěžovala přijít na natáčení a ani se neomluvila. Hosty sice dovnitř pustila její maminka, ale ani ona se vaření nechopila. „Udělala jen nějaký dezert a vzala je dál. Museli se o sebe postarat sami!“ popisovala tehdy mluvčí televize.

Došlo to tak daleko i tentokrát ? Jak zmatečná situace dopadla, se musíte přesvědčit dnes v Prostřenu od 17:50 na Primě.

VIDEO: Pondělní Prostřeno: První hostitelka neotvírá! Zmatek a panika!

Video
Video se připravuje ...

Pondělní Prostřeno: První hostitelka neotvírá! Zmatek a panika! FTV Prima

VIDEO: Úterní Prostřeno: Soutěžící musejí na střechu! Komu protáhnou komín?

Video
Video se připravuje ...

Úterní Prostřeno: Soutěžící musejí na střechu! Komu protáhnou komín? FTV Prima

 

Fotogalerie
35 fotografií