„Ve skutečnosti se moc nevidíme. Někdy se potkáme doma pozdě v noci, někdy si spolu dáme snídani a pak každý jdeme za svou prací,“ prozradil v rozhovoru pro čtvrteční Magazín DNES Vydra o životě s manželkou. „Vašek jde třeba o víkendu na hon s koňmi, já jedu točit Ordinaci,“ doplnila Boušková.

Skoro jedinou příležitostí, kdy na sebe má dvojice trochu času, je tak namlouvání komentářů k pořadu Prostřeno, který se vysílá každý všední den již osm let. Herci za jedno odpoledne ve studiu namluví všech pět dílů na týden. „Že se scházíme jednou týdně na pár hodin ve studiu, je příjemné zpestření,“ usmál se Václav, který si před lety nedovedl ani představit, že by se pořad vysílal tak dlouho.

Podle manželů ale jejich odloučení není ani moc na škodu. „Myslím, že je to tak dobře. Vždyť my se známe od doby, kdy jemu bylo patnáct a mně šestnáct a půl,“ míní představitelka sestry Antonie z Ordinace v růžové zahradě 2. S partnerem se sice seznámila už na konzervatoři, ovšem dlouho byli jen přátelé.

I když o ni Václav usiloval, odmítla ho a vzala si jiného. „Já jsem se v roce 1978 vdala za Petra Svojtku, v roce 1979 se mi narodil syn,“ vzpomínala Jana, která ovšem pouhé čtyři roky po svatbě ovdověla, když herce Svojtku známého z Arabely či Malé mořské víly usmýkala tramvaj. „Když jsem se pak stěhovala, Vašek mi pomáhal. Pořád mi pomáhal. Mám pocit, že byl pořád vedle mě,“ prozradila herečka, která se pak do něj zamilovala.

Vydra pak kvůli ní opustil první manželku Danu Homolovou (66) a začal žít s Janou. Po letech soužití »na psí knížku« pár oslavil svatbu v roce 2006 v nezabudickém kostelíku na Křivoklátsku za přítomnosti pár přátel. „No jdeme pořád po jedné koleji, pak se to vybočí a zase spojí a jede po jedné koleji dál,“ okomentoval pro Magazín DNES jejich vztah herec známý z Kameňáků.

VIDEO: Vydra také spoustu svého času věnuje koním. Podívejte se, jak je plaví!

Video
Video se připravuje ...

Vydra zůstal bez manželky! Čas tráví u koní! Podívejte se, jak je plaví! Blesk TV

 

Fotogalerie
31 fotografií

Mohlo by vás zajímat: