Veronika Kopřivová několik dní zásobovala svůj Instagram fotkami z cestování po Itálii. Společně s kamarádkou navštívily několik měst, poslední destinací jejího výletu byly Benátky. Jelikož Veronika naplnila hromadou fotek své instastories, na které uživatelé většinou nahrávají aktuální videa a fotky v momentu, kdy jsou pořízeny, vypadalo to, že si v půl druhé odpoledne s kamarádkou dává zmrzlinu a pózuje na jednom z mnoha mostů. Jenže to mělo jeden háček: přesně v tuto hodinu seděla s Jaromírem na tenisovém turnaji v pražské Stromovce, kde ji zahlédla spousta lidí. A ti, kteří ji neviděli naživo, si jí všimli v televizi, která zápas přenášela. 

Verča nejspíš chtěla vzbudit dojem, jakou si právě užívá pohodičku v Itálii, a dle fotek a videí to vypadlo na skutečně sluníčkové dny. Ale špatným načasováním zveřejnění příspěvků si od „fanoušků“ vysloužila namísto lajků kritiku. Je totiž krapet nemožné být v jednu hodinu na dvou místech, poukazovali mnozí.  Měla tu smůlu, že nenapsala k postům datum a čas a že ve stejnou dobu vyrazila s Jaromírem na tenis, kde je kamera České televize samozřejmě několikrát zabrala. A tam to na „sluníčko“ nevypadalo. 

Podle zakaboněného výrazu by raději nejspíš byla ještě v italských Benátkách než na tenise. Vedle Jardy se totiž tvářila jako kakabus. Že by trable v ráji? Už dlouho jsme na Veronice neviděli zamilovaný výraz, kterým ze začátku Jágra oblažovala.

Kopřivová nakonec celou „kauzu“ uvedla na pravou míru. „Ne, nemám dvojníka. Ano, byla jsem to já dnes v Praze. Šli jsme se podívat na tenis. Fandila jsem Plíškové, ale bohužel jsem jí moc štěstí nepřinesla. Prohrála,“ napsala večer fanouškům. 

VIDEO: Kopřivová vs. Puhajková: Co o sobě řekly navzájem? Proč se na sebe ani nepodívaly?

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová vs. Puhajková: Co o sobě řekly navzájem? Proč se na sebe ani nepodívaly? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
27 fotografií

Mohlo by vás zajímat: