Herec Jamie Dornan je velmi skoupý na slovo, pokud jde o jeho soukromí, a tak nebylo přesně jisté, kdy nový přírůstek do rodiny očekává. Jeho manželka Amelia Warnerová, kterou si vzal v roce 2013, však nyní na sociální síti miminko nečekaně potvrdila, a to přímo na Den matek, který tento rok v Británii připadl na poslední březen. 

„Jsem tak hrdá na své tři úžasné holky, je to pocta být jejich maminka. Jsem neskutečně šťastná. Pěkný Den matek,“ napsala v příspěvku na svém instagramu Warnerová a doplnila ho fotografií třech párů dívčích bot, z nichž ty nejmenší patří právě nově narozené holčičce. Její jméno ale pár zatím odmítl zveřejnit.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Amelia Warner (@awarnermusic),Bře 31, 2019 v 12:24 PDT

Ani o jejích dvou sestřičkách, Dulcie (5) a Evě (3), se toho moc neví. Pro Jamieho je totiž rodina na prvním místě a nerad by narušoval jejich soukromí. „Být tátou je ta nejlepší věc na světě! Jsem rád zaneprázdněný, ale jsem taky tátou, a tak chci trávit čas se svými dětmi. Beru je s sebou všude, což si zatím můžeme dovolit, když ještě nechodí do školy,“ rozpovídal se před třemi lety v rozhovoru pro This Morning. 

Ani na třetí pokus se tak herec nedočkal vytouženého chlapečka. V roce 2016 byl Dornan hostem pořadu Live! With Kelly a moderátor Nick Lachey (45) se ho zeptal, zda by chtěl třetí miminko – chlapečka. 

„Vždycky jsem si přál kluka samozřejmě, nevím, je to taková ta chlapská ješitnost. Tak nějak si říkáte: Hm, budu mít takovou svoji mini verzi – nebo něco na ten narcistní způsob,“ vtipkoval tehdy představitel Christiana Greye z legendární trilogie Padesát odstínů. 

VIDEO: Trailer k filmu Padesát odstínů svobody (Fifty Shades Freed)

Video
Video se připravuje ...

Padesát odstínů svobody (Fifty Shades Freed) – první oficiální český HD trailer AVmania.cz

Fotogalerie
78 fotografií