Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slavní Češi s hollywoodskými kolegy: Geislerová se tulila k Voldemortovi, Krainová k Beckhamovi!

/
  • Aňa Geislerová a Ralph Fiennes
    27. prosince 2018 ● 11:30

    I české hvězdičky mají své idoly. A pokud někdy dojde na jejich společné setkání, jsou na tom úplně stejně jako my. Když se jim podaří se s nimi vyfotit, rády se tím pak na sociálních sítích pochlubí. Herečka Aňa Geislerová na Instagramu překvapila společnou fotkou s hollywoodským velikánem Ralphem Fiennesem. Jakým dalším celebritám se ještě podařilo zvěčnit se slavnou zahraniční hvězdou?

  • 1.

    Aňa Geislerová a Ralph Fiennes

    Aňa Geislerová a Ralph Fienness
    Autor: Instagram

    Herečka Aňa Geislerová (42) o víkendu na Evropských filmových cenách vyhlašovala vítěze nejlepšího dokumentu roku. Hlavní hvězdou večera byl ale britský herec Ralph Fiennes (55), známý jako Lord Voldemort ze sérií o Harry Potterovi. Herečka neváhala a Ralpha ukořistila. Alespoň tedy na fotku. Na Instagramu pak k fotce napsala: „Holky... Skutečný Ralph. Ty oči... Ocenění za celoživotní přínos, Evropská filmová akademie. Gratuluji. Love."

  • 2.

    Zuzana Belohorcová a Pharrell Williams

    Zuzana Belohorcová a Pharrell Williams
    Autor: Instagram

    Slavného amerického zpěváka Pharrella Williamse (45) se podařilo na selfie ulovit Zuzaně Belohorcové (42) a jejímu manželovi Vlastovi Hájkovi. Společně se potkali v USA v Miami. Fotku, kterou moderátorka sdílela na Instagramu, doplnila slovy jeho písně Happy: Huh, because I’m happy, Clap along if you, feel like a room without a roof... Because I’m happy, Clap a long if you feel like happiness is the truth. . . H A P P Y"

  • 3.

    Nikol Moravcová a Jamie Dornan

    Nikol Moravcová a Jamie Dornan
    Autor: archiv Blesku

    Moderátorce, herečce a bloggerce Nikol Moravcové (31) se podařilo něco, o čem sní miliony žen po celém světě. Selfie s "Christianem Greyem" z 50 Odstínů šedi! Herec Jamie Dornan (36) totiž strávil nějaký čas v Praze, když zde natáčel film Anthropoid. V tom si shodou náhod zahrála i Aňa Geislerová!

    „Jamieho jsem viděla ve Varech jen na červeném koberci, ale osud tomu chtěl, že jsme  se včera večer v centru Prahy potkali, když jsem šla s kámoškama na drink. Možná bych ho oholenýho ani nepoznala, ale personál nás na něj upozornil, a tak jsme si s ním před odchodem daly selfie. Byl moc milej a ochotnej. Snad budeme mít víc příležitostí se potkat. Má zajímavé charisma,“ prozradila tehdy Moravcová pro Blesk.cz

  • 4.

    Adriana Sklenaříková a Brad Pitt

    Adriana Sklenaříková a Brad Pitt
    Autor: Facebook

    Modelka a novopečená maminka Adriana Sklenaříková (47) je i před padesátkou neuvěřitelně krásná žena. Přesvědčit se o tom mohla i hollywoodská legenda Brad Pitt (54). „24 hodin po boku tohohle chlapa, co se na mě lepí. Ale kdo to je?" napsala k fotce vtipně Adriana.

  • 5.

    Yemi A.D. a Justin Bieber


    Yemi A.D. a Justin Bieber
    Autor: idnes.cz

    O uznávaném tanečníkovi a choreografovi Yemi A.D. (37) je všeobecně známo, že se mu daří i v zahraničí. Určitě se nám vybaví jeho spolupráce například s americkým rapperem Kanyem Westem (41). Díky takovým kontaktům se pohybuje v prostředí, které se slavnými osobnostmi jen hemží. Není se tedy čemu divit, že se mu podařilo cvaknout například i s mladým zpěvákem Justinem Bieberem (24).

  • 6.

    Eva Jeníčková a Al Pacino

    Eva Jeníčková a Al Pacino
    Autor: Instagram

    Herečka Eva Jeníčková (54), alias Vendulka Utěšitelka z Básníků, žije již nějaký čas v USA. Vzhledem k tomu, že se živí stále jako herečka, nemá o setkání se známými herci nouzi. Na fotografii je s legendárním oscarovým hercem Al Pacinem (78). „Závěrečné představení. Je skvělé mít v LA dobré divadlo! Úžasní herci," popsala herečka, kde se tito dva setkali.

  • 7.

    Simona Krainová a Orlando Bloom

    Simona Krainová a Orlando Bloom
    Autor: Instagram

    Pravděpodobně nejakčnější je ze všech českých celebrit Simona Krainová (45). Ta má totiž ve své galerii selfies s hollywoodskými hvězdami hned několik! Na jedné noční párty v Praze narazila modelka na piráta z Karibiku, herce Orlanda Blooma (41). Se svou sestrou neváhaly a vyfotily se s ním. Později fotografii sdílela na sociálních sítích, kde přiznala, že došlo i na taneček. „Slaďouš je ten Orlando, a jak tančí,“ popsala Simona jejich setkání.

  • 8.

    Simona Krainová a Woody Harrelson

    Simona Krainová se s Woodym Harrelsonem setkala osobně. Na Facebooku umístila společnou fotku.
    Autor: Facebook

    Simona podruhé. Tentokrát to ale byl hollywoodský herec Woody Harrelson (57), který se chtěl vyfotit s ní. Společná fotografie totiž vznikla na londýnské premiéře filmu Vybíjená, kde herečka hrála.

  • 9.

    Simona Krainová a Salma Hayek

    Simona Krainová a její manžel povečeřeli se Salmou Hayek
    Autor: Facebook

    Simona potřetí! Ze stejné návštěvy Londýna odjela ještě s jednou hollywoodskou selfie. Při večeři s manželem Karlem Vágnerem narazili na herečku Salmu Hayek (52)! Co do počtu celebrit, se kterými se vyfotila, je Simona jednička. Jen na té kvalitě fotek ještě musí trošku zapracovat.

  • 10.

    Simona Krainová a Sarah Jessica Parker

    Simona Krainová
    Autor: instagram.com

    Na společnou selfie se podařilo Simoně dostat i Carrie ze Sexu ve městě, herečku Sarrah Jessica Parker (53). Ta o tom tedy ale nevěděla. Povedlo se jí to v New Yorku, v rámci vernisáže The True Original Exhibition, na oslavách 90. narozenin Mickeyho Mouse. „Na místě celebrity, spatřit celebrity,“ okomentovala společný snímek modelka.

  • 11.

    Simona Krainová potkala na výletě v Paříži Davida Beckhama.
    Autor: Instagram.com

    Krainová se náhodou v pařížské restauraci setkala s fotbalovou hvězdou a idolem ženských srdcí Davidem Beckhamem (43). „Ano!“ vykřikla Simona radostně, když se chlubila fotkou na sociální síti. Co na to asi řekla Victoria Beckham (44)?

    Fotogalerie
    12 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy