I když je to již šest dní, co Daniela Nekonečného našli v domě mrtvého, zatím stále není jasné, kdy vlastně zemřel. Již se vyrojily spekulace o skutečném dnu úmrtí zpěváka, který tolik miloval třpytky, ohně a žlutou barvu.  Tomu nakonec muselo být uzpůsobeno i jeho parte. 

Na parte bude datum úmrtí 26. března. Jestli to je den, kdy zemřel, se dozvíme až za měsíc. Pitva zatím odhalila příčinu smrti – a to byl infarkt. Ale který den se to stalo, odhalí až konečné testy,“ tvrdila pro Blesk expřítelkyně Nekonečného Zuzana Kardová. Ovšem nakonec vše dopadlo trochu jinak a na parte bylo sporné datum elegantně vynecháno. 

V hlavní části parte je uvedeno pouze „Vaše DNA – Daniel Nekonečný“ a nad tím je text, který zní jako Danielova omluva, proč na vlastní pohřeb nemůže přijít. Samozřejmě se zachováním jeho typických způsobů vyjadřování. „Vrrrrrrrr, moji milovaní pokrevní bratři a sestry, teď mám tvůrčí tsunami, a prrrroto tu dnes nemohu být s Vámi… Přeji vám všem, ať máte překrásný život, ať Vaše pohoda vzkvétá, ať protančíte každý ten svůj život s láskou a radostí.“

Fotogalerie: Zemřel milovník rozkoše Daniel Nekonečný…
75 fotografií

Jako podklad je použita fotografie, na níž je Daniel ve svém zářivém oblečení zachycen, jak kamsi odchází. Málokdo přitom tuší, že rodné jméno Daniela je Konečný, ale dal si umělecké příjmení, a to Nekonečný. Jeho volba byla nakonec na oznámení úmrtí respektována.

Původně se přitom předpokládalo, že parte bude hotové a vytištěné teprve v pondělí. Do krematoria ostatně v ten den Zuzana Kardová též odnese oblečení a předměty, které budou zpěváka doprovázet v rakvi.

Poslední rozloučení pak proběhne ve čtvrtek 4. dubna ve 14:15 v obřadní síni v motolském krematoriu. Na parte je vypsáno též 5 žen jeho života – sestra Lenka a neteře Daniela a Zdenka, nechybí ani životní láska Zuzana (uvedena jako partnerka) s dcerou Terezou.

VIDEO: Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka! Markéta Reinischová, Jan Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií