Aničce je 12 let. Miluje tanec, věnuje se hasičství a skautingu. Moc by si přála pokojíček, kde by měla velké zrcadlo, před kterým by mohla tancovat.

Anička onemocněla, když jí bylo šest let. Měla nádor na mandli. Podstoupila sérii chemoterapií. Vyléčila se, ale rok poté neměla dobré výsledky krve a vypadalo to, že se nemoc vrátila. Naštěstí se to nepotvrdilo. Hodnoty se postupně vrátily do normálu. Léčba rodinu vyčerpala finančně a nevydrželo ani manželství rodičů.

Rodina bydlí v nájemním domě. Mají kuchyň, obývák, pokoj a ještě jeden malý pokoj, kterému říkají nudle. V bytě žije Vlaďka, dcera Anička a na střídačku 17letý syn Josef. Vlaďka musí spát na rozkládacím gauči nebo v pokoji u Aničky. Byla by ráda, aby Anička měla větší pokoj. Ten by mohl být místo stávajícího obýváku. Proto by se musela v bytě udělat velká změna dispozic a neobešlo by se to bez bourání a posouvání příček. A to by si právě přáli nejvíc – nový pokoj a celkovou změnu dispozic. Úplně největším přáním je velké zrcadlo v pokojíčku.

Premiéru dalšího dílu nové série „Jak se staví sen – extra“ uvidíte v pondělí 1. dubna ve 21.30 na Primě.

Fotogalerie
20 fotografií