Manželé si pořídili apartmán ve výškové stavbě s výhledem na město. O navržení interiéru pořádali ateliér HAO Design. Chtěli domov, který by odrážel jejich dobrou náladu a byl barevným místem, ve kterém by si děti mohly hrát a vyrůstat.

S dětmi předškolního věku a láskou k vaření požadovali také otevřenou kuchyni, aby mohli při vaření sledovat děti v obývacím pokoji. Nebesky modrou kuchyňskou linku doplňuje šedý strop z betonu, praktický kuchyňský ostrov a černá mozaika. Hned vedle ostrůvku je dřevěný jídelní stůl se čtyřmi různými židlemi.

Obývací pokoj je zařízen rozkládací pohovkou a nízkým konferenčním stolem, což ocení hlavně děti. Nízká úroveň nábytku zároveň nijak neomezuje výhled z velkoformátových oken.

Masivní okna jsou vybavena okenním sedákem, které umožňuje ještě lepší výhled. Celkově hravý výraz interiéru doplňují pestrobarevná umělecká díla. Jedním z nich je i obraz se skládačkou ze stavebnice LEGO, který visí na stěně u vchodu.

Dětský pokoj je vyzdoben modrou, zelenou a žlutou místo typické růžové. Uklidňující atmosféru do prostoru vnáší šedé odstíny.

Fotogalerie
24 fotografií