Apartmán s jednou ložnicí si nechal vybudovat pár, který toužil po domově, který by kombinoval minimalistický styl s útulností. Nejzásadnější změnou při rekonstrukci bylo rozdělit přední část bytu na dvě zóny. V jedné části se nachází kuchyně s jídelnou, v druhé společenská místnost. Přestože je částečně odděluje zeď, nejsou úplně izolované. Nic zde nebrání volnému pohybu a zachováno zůstalo i vizuální propojení. Další změnou v apartmánu o velikosti 60 m2 bylo vytvoření šatny přístupné z ložnice a spojení koupelny s toaletou.

V interiéru se ke slovu dostala neutrální paleta barev, ve které hrají hlavní roli odstíny bílé a šedé doplněné o dřevěné parketové podlahy. V podobné duchu je zařízen také obývací pokoj. Převládá bílá, šedivá a dřevo. Najdete zde světle šedé rohové sofa, bílé závěsy a úzkou knihovnu s kovovou konstrukcí. V kuchyni jsou šedozelené skříňky, modrozelená dlažba.

Přestože je dekor moderní, designéři se nebáli použít i několik historických prvků. Na stropě v obývacím pokoji a v ložnici jsou velké rozety a velké skleněné koule lustrů. Celkový dojem doplňují výtvarná díla od současný běloruských umělců.

Fotogalerie
18 fotografií