Bývalá tanečnice u tyče a současná partnerka jednoho z nejslavnějších českých hokejistů, Veronika Kopřivová, se pochlubila na sociální síti fotkou v růžových šatech ze své vlastní kolekce Simply Self, což je v podstatě oblečení z teplákoviny. Krásná blondýnka s nekonečně dlouhýma nohama je ovšem typ, kterému by slušel i neforemný pytel od brambor, a tak se pro předvádění těchto modelů s rovným střihem dokonale hodí.

Jenže jeden její zvídavý fanoušek měl dojem, že pod tenkou látkou nezahlédl obvyklý „pekáč buchet“, kterým se takřka pravidelně Veronika na instagramu chlubívá, a neváhal na to poukázat! „Verunko, sluší ti to. Koukám, že se ti pod šatama trochu rýsuje bříško, nejsi těhotná?“ zajímal se.

„No, dvojčátka,“ reagovala na jeho všetečný dotaz Kopřivová a připojila červenající se smajlík. Na první pohled bylo jasné, že v tu chvíli usměvavá blondýnka žertovala, a je tedy dost možné, že si ten den dopřála jenom trochu vydatnější oběd.

Je sice pravda, že dvojčátka si známý hokejista Jarda Jágr vždycky přál, často o tom ostatně hovořil v nejrůznějších rozhovorech, otázkou ovšem zůstává, zda je Veronika z těch, které mu jsou schopné (a hlavně ochotné) děti v blízké době dát. Přestože tahle hokejová legenda nemládne a co nevidět mu bude padesát, Veronika se věnuje spíše svému slušně se rozjíždějícímu byznysu, a kromě přeprodávání oblečení, co nakupuje v USA, nyní navrhuje vlastní kousky...

 VIDEO: Co teď dělá Veronika Kopřivová?

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií