Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dívka (10) z Přerova se připotácela do herny: Byla namol opilá

Dívka (10) se opilá připotácela do herny.
Dívka (10) se opilá připotácela do herny.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: DH - 
21. března 2019
10:09

Otřesný případ vyšetřuje přerovská policie ve spolupráci s místními strážníky. V jedné z místních provozoven v pondělí večer nalezli desetiletou dívku v tak podnapilém stavu, že se neudržela na nohou.

Strážníky přivolala servírka jedné z přerovských heren. Všimla si totiž mladé, teprve desetileté slečny, která vykazovala všechny známky opilosti. A nebylo to žádné mírné ovínění.

Přivolaní strážníci okamžitě zjistili, že desetiletá dívka je v extrémně podnapilém stavu. Holčička na tom byla podle serveru iDNES tak zle, že nemohla ani podstoupit dechovou zkoušku. Dělalo se jí špatně, zvracela, a především ztrácela vědomí. I proto museli městští policisté ihned poskytnout dítěti první pomoc a přivolat sanitku. Ta holčičku transportovala do zdejší nemocnice.

Případ si okamžitě převzaly příslušné orgány. „O události byla informována matka dítěte, pracovníci sociálně právní ochrany dětí a republiková policie. Kdo dívce podal alkohol, se šetří,“ uvedla na webu městská policie Přerov.

Taurus70 ( 22. března 2019 06:28 )

Ty tzv.ilustracni fotky uz nema smysl ani komentovat😕😕

petr366 ( 21. března 2019 11:53 )

Fikusi vždyť na fotce máš rozkošnou nordickou dívenku. Malá romka by se tak nesťala. Starší z tlupy by ji vše vychlastali.

a-z- ( 21. března 2019 10:51 )

Diskuse tu je, že by to nebyla cikánka?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání