Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

"Mám strach!" Maddie byla v den svého zmizení vyděšená, svěřila se i chůvě

Autor: dce - 
18. března 2019
05:02

Záhada zmizení teprve tříleté Maddie McCannové před téměř 12 lety stále nedává mnohým spát. Před pár dny filmotéka Netflix na svých stránkách zpřístupnila dokument, který celou věc doslova rozpitvává v osmi dílech plných výpovědí svědků, policejních spisů a nikdy předtím neviděných fotografií a videí.

Rodina Maddie McCannové zamířila na dovolenou do portugalského Praia de Luz. V resortu se o tříleté děvčátko starala místní chůva, která ji spolu s několika dalšími dětmi zaměstnávala hrami a hlídala je, aby si jejich rodiče mohli alespoň na chvíli opravdu odpočinout.

Osudného dne byly děti s vychovatelkami na pláži a měly naplánovaný i odpolední výlet lodí na moře. Po obědě je jedna z chův postavila do řady a děti vyrazily po pláži k molu. Maddie se prý bála, a dokonce se i rozplakala a vychovatelka ji musela uklidňovat u sebe na klíně. "Mám strach," prohlásila podle úspěšné knihy Pátrání po Madeleine, jejíž autoři Anthony Summers a Robbyn Swanová se rovněž objevili v novém dokumentu.

"Po nějaké době ji to přešlo," dodávají s tím, že Maddie si její matka Kate vyzvedávala tak unavenou, že ji do pokoje musela odnést v náručí. "Maminko, dneska byl ten nejlepší den, " řekla jí prý holčička. Když ji večer ukládala do postele, Maddie se široce usmívala. O pár hodin později se ale vše zcela změnilo.

Před desátou večer šla Kate zkontrolovat Maddie a mladší dvojčata na pokoj, ale dveře byly pootevřené. Maddie uvnitř nebyla. Od té doby ji už nikdy nikdo neviděl. Dodnes policie neví, co se vlastně stalo ani zda je holčička ještě naživu, nebo dávno mrtvá.

irstr ( 12. ledna 2020 16:55 )

Čtu dobře, že chůva učila Meddie a další děti chodit po molu, nastupovat do lodi a plavila se s nimi bez dozoru rodičů na moři? To se potom nedivte, že vám děti unesou a uplavou! Časová osa událostí musí začínat někde od prvního dne dovolené rodičů. Rodiče Maddie McCann nechali tři děti bez dozoru několik hodin...

teufel ( 18. března 2019 16:55 )

Protože Netflix o tom teď začal vysílat dokument ... četl jsi vůbec ten článek, že se tak blbě ptáš?

spania ( 18. března 2019 13:14 )

V tomto případu je spousta nerovností a opravdu by mne zajímalo jak to s touto holčičkou je.Myslím,že chyba byla i ta,že ji rodiče nechávali s vychovatelkami,které se tam staraly o děti.Měli se o ni starat sami,mít ji u sebe a ne,že si tam chtěli odpočinout - proč bez své dcery?Mohla to udělat kterákoliv vychovatelka,třeba nemohla mít dítě a Maddie se jí zalíbila a tak si pro ni v noci přišla a odnesla ji...Mohl to zrovna tak udělat kdokoliv jiný,jsou to jen mé teorie.Každopádně je to zvláštní a nechápu,proč se to do dneška nepodařilo vyřešit.Myslím si ale,že ta holčička žije.

aeraluna ( 18. března 2019 11:58 )

Tohle už je na úrovni senilitou ovlivněných vzpomínek možnázneužitých vysloužilých celebrit po 50 letech

amej ( 18. března 2019 10:41 )

V těchto zemích rodiče malé děti vodí v supermarketech "na vodítku", protože i mezi regály se často kradou. Nechápu, že si je nehlídali...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání