Zdeněk Godla byl v mládí pěkné kvítko. Spustil se s partou výtržníků a díky ní skončil za katrem. „Táta mi říkal: Jestli tě zavřou, čekej ode mě jenom slupky od brambor. A to se přesně stalo, byl na mě naštvanej, vůbec jsme nebyli ve styku. Do vězení mi psala jenom mladší ségra. Máma taky ne, ta moc psát neumí. Ta vyšla ze třetí třídy,“ svěřil se v rozhovoru pro Téma představitel cikána Franty v seriálu Most!

Ale nakonec to byl právě otec, kde pro něj do vězení po odpykání trestu přijel. Zdeněk se mu omluvil, ale tatínek už se bohužel nedožil jeho nynější slávy. Přitom by na něj byl jistě jako zbytek rodiny velmi pyšný. „On už je chudák po smrti. Ale viděl, že mám rodinu a vedu spořádaný život,“ přiznal v rozhovoru pro E15.

Godla s manželkou, třemi dospělými dětmi a postiženým švagrem žije v dvoupokojovém bytě v Chomutově. Kvůli tomu, že je romského původu, prý dlouho nemohl sehnat byt. Ale zřejmě i díky seriálu se na něj usmálo štěstí a nedaleko Chomutova našel 4+1, kam by se v únoru měli přestěhovat.

VIDEO: Po Chanovu vletěl i na nás! Tonda ze seriálu Most! v Blesku: Na natáčení jsem se bál!

Video
Video se připravuje ...

Po Chanovu vletěl i na nás! Tonda ze seriálu Most! v Blesku: Na natáčení jsem se bál! Blesk TV

Fotogalerie
61 fotografií