Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragická nehoda 3 aut na Chomutovsku: Jeden mrtvý a dva zranění

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ital, ČTK - 
25. ledna 2019
16:57

K závažné nehodě tří osobních aut došlo v pátek u obce Málkov na Chomutovsku. Jedna osoba havárii nepřežila. Dva lidé vyvázli s lehkými poraněními a další dva utrpěli těžká zranění. Na místě musel zasahovat vrtulník, který poraněné dopravil do nemocnice.

V pátek okolo 10:30 hod. dopoledne se na Chomutovsku u obce Málkov stala tragická dopravní nehoda. Srazila se tu tři vozidla a jeden člověk nehodu nepřežil. Podle policejní mluvčí Ireny Pilařové šlo o spolujezdkyni jednoho z automobilů. „Dvě osoby se zranily těžce a další dvě měly pouze lehká poranění,“ řekl mluvčí ústecké záchranné služby Prokop Voleník.

Těžce zraněnými osobami byli řidiči. Na místo byla povolána záchranná letecká služba z Plzně. „Vrtulník transportoval jednoho vážně zraněného člověka do fakultní nemocnice v Plzni. Druhého odvezla sanitka do ústeckého traumacentra,“ doplnil mluvčí Voleník. Ostatní účastníci nehody skončili v péči lékařů chomutovské chirurgie.

Tělo zemřelé osoby museli vyprostit hasiči. Policisté silnici na místě nehody uzavřeli zhruba na tři hodiny. Podle informací policejní mluvčí Pilařové byla doprava přesměrována objížďkou přes obec Nechranice. Příčinu nehody nadále policie vyšetřuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání