Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ivanka (†4) zemřela týden před Vánoci: Zavalila ji televize!

Video se připravuje ...
Aktualizováno -
17. prosince 2018
07:25
Autor: rc - 
16. prosince 2018
18:05

Obrovská tragédie se stala v neděli na Slovensku. Ve městě Revúca na teprve čtyřletou Ivanku spadla televize a zavalila ji. Holčička byla na místě mrtvá! Zatím není jasné, jak k neštěstí došlo.

Týden před Vánoci se stalo neštěstí v obci Revúca na Slovensku v jedné z tamních bytovek. Na čtyřletou Ivanku spadla televize! Holčička, která má podle informací TV Markíza ještě dva sourozence, dvouletou sestru a šestiletého bratra, byla doma pouze se svou maminkou.

Na místo okamžitě vyrazili záchranáři, ale bylo pozdě. „Navzdory maximálnímu úsilí záchranářů se dítě nepodařilo zachránit a lékař musel konstatovat smrt,“ uvedla mluvčí záchranářů pro tvnoviny.sk.

V šoku jsou i sousedi. „To musela být starší televize, protože televize váží tak pět kilo. Takže to musel být starší typ,“ řekl jeden ze sousedů. Podle dědečka holčičky byla televize na skříňce.  

Zatím není jasné, jak k tragédii došlo. Ivanka měla být doma pouze se mámou. „Policie začala trestní stíhání za přečin usmrcení. Okolnosti, za kterých došlo k tragédii, jsou předmětem vyšetřování,“ řekla pro Pluska.sk policejní mluvčí Petra Kováčiková.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání