Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Ospalým městečkem otřásla trojnásobná vražda: Hrabě (54) zamordoval příbuzné kvůli dědictví!

Autor: rc, štš - 
16. prosince 2018
06:15

Hrabě Tono Goëss pochází ze šlechtické rodiny, která pochází z městečka Bockfließ léžícím v Dolním Rakousku. Čtyřiapadesátiletému hraběti se však nechtělo o obrovské rodinné dědictví dělit a tak se rozhodl spáchat hrozný čin. Zavraždil svého bratra (†52), otce (†92) a nevlastní mámu (†52).

Peníze jsou motivem většiny vražd. Kvůli obrovskému dědictví vraždil i hrabě Tono Goëss, který pochází z prastarého rodu pocházejícího z městečka Bockfließ v Dolním Rakousku. Čtyřiapadesátiletý šlechtic už se nechtěl nadále dělit o obrovský majetek, který jeho rodina vlastní po staletí a tak se rozhodl, že sprovodí ze světa své příbuzné.

V pátek odpoledne vzal do rukou zbraň a ospalým městečkem se ozvaly tři výstřely. Na zámek se okamžitě rozjeli policisté, kterým se po příjezdu na staré sídlo naskytl hrůzný pohled. Za zámeckými zdmi našli tři mrtvá těla, která patřila otci Goësse Johannesovi Ulrichovi, jeho nevlastní matce Margheritě a jeho bratrovi Ernstovi. Goëss při zatýkání strážcům zákona nekladl odpor a k trojnásobné vraždě se doznal.

avina ( 16. prosince 2018 13:44 )

Pro prachy? To věděl hajný Schwarzenberg- odešel od rodin a nechal se pro dědictví adoptovat do jiné rodiny. Majetek si chválí, díky Havlovi ho má zpět. Nevlastní sestra majetek nedostala. Vlastní sourozenci nic. Hrabě šel na to špatně.

villon ( 16. prosince 2018 11:44 )

Kdyby vraždil pro prachy, tak bi to asi dělal takhle blbě? Spíš mu ruplo v bedně nebo ho příbuzní týrali a byl to akt zoufalce.

smradlavamakrela ( 16. prosince 2018 09:45 )

A Merkelice nechává pomalu ale jistě vyvraždit celou republiku. Exkluzivně vrazi z dovozu.

zkzkz ( 16. prosince 2018 09:42 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání