Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragédie na přejezdu: Matku (†39) s dcerou (†11) smetl rychlík!

Autor: ital - 
17. prosince 2018
16:07

K tragické nehodě došlo v pondělí ráno ve slovenském městě Šurany. Osobní automobil se zde srazil s rychlíkem a havárie si vyžádala dvě oběti. Podle policie šlo o devětatřicetiletou matku a jedenáctiletou dceru. Prudký náraz vymrštil jejich těla z auta.

Matka s dcerou se staly oběťmi tragické dopravní nehody na železničním přejezdu v pondělních ranních hodinách. Jejich auto značky Renault Fluence se zde srazilo s rychlíkem. Prudký náraz vymrštil těla obou pasažérek z vozidla ven.

Na místo dorazily veškeré záchranné složky. Hasiči informovali, že cestujícím z vlaku se nic nestalo. K nehodě však povolali evakuační autobus, jenž měl pasažérům poskytnout dočasné útočiště. Přiletěl i záchranářský vrtulník, který řidičku automobilu transportoval do nemocnice v Nových Zámcích. Žena utrpěla vážná zranění.

Podle vyjádření slovenské policie došlo k nehodě na nechráněném přejezdu v městské části Kostolný Sek. „Řidička vozidla Renault Fluence pravděpodobně vjela na přejezd ve chvíli, kdy tam projížděl rychlík,“ upřesnila policie předběžné okolnosti nehody.

jasnovidec01 ( 20. prosince 2018 15:56 )

pepen: čti pozorně ,zavraždila jí TETA, matka a dcera vyletěly z auta ta Jana byla teta a přežila.

kurioko ( 17. prosince 2018 22:24 )

Na Vánoce. To je síla.

pepen ( 17. prosince 2018 21:52 )

Nechápu jednu věc-když kráva riskuje a chce chcípnou...proč sebou veze chudáka dítě !!!!Měla život před sebou a vlastní matka ji zavraždí, svou blbostí !!!!

gabreta ( 17. prosince 2018 21:20 )

Kuokám, že to auto má ve znaku povahu řidičky!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání