Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Parta mladíků vyrazila za zábavou: Tragickou nehodu nepřežili dva lidé

Autor: ital - 
4. listopadu 2018
13:40

V sobotní podvečer došlo v prešovské části Cemjata k tragické dopravní nehodě dvou osobních aut. Zahynuli při ní mladíci (†15) a (†17). Další tři lidé byli zraněni. U řidičů obou vozidel byla dechová zkouška negativní na přítomnost alkoholu.

V sobotu okolo půl osmé večer jela čtveřice mladíků z obce Žehňa u Prešova žlutým automobilem značky Škoda Felicia do blízké obce Rokycany. Vozidlo řídil Lukáš (23). Když projížděli prešovskou městskou částí Cemjata, nepodařilo se mu vybrat pravotočivou zatáčku a vjel do protisměru.

V té chvíli jelo z druhé strany auto značky Renault Megane, které řídil devětatřicetiletý muž. Krajský policejní mluvčí Daniel Džobanik uvedl: „Automobil Renault narazil pravou přední částí do zadní části Felicie.“

Řidiče Renaultu převezli záchranáři do prešovské nemocnice. Dva chlapci ve věku 15 a 17 sedící ve žluté Felicii na místě zemřeli. Třetí z posádky utrpěl těžká zranění, bojuje v nemocnici o život. Mladík, který auto řídil, skončil s lehkými zraněními a z vozidla se dostal sám bez pomoci.

Při nehodě zasahovaly všechny záchranné složky a cesta byla několik hodin uzavřená. Na místo dorazil i policejní vyšetřovatel a soudní znalec a rovněž příbuzní obětí nehody. Mluvčí potvrdil, že u obou řidičů nebyla po dechové zkoušce zjištěna přítomnost alkoholu.

offline ( 4. listopadu 2018 15:59 )

O dva migranty na Západ méně.

slovan1954 ( 4. listopadu 2018 14:48 )

Dig more,naši?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání