Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tyrani nechali německou dogu hladovět. Nakonec si sežrala vlastní nohu

Autor: shp - 
3. ledna 2019
10:32

Chudák! Samec německé dogy Luke skončil v útulku v americké Jižní Karolíně poté, co se o něj přestali jeho majitelé starat a nechali ho napospas jeho osudu. Pes, který byl připoután ke kovové tyči, byl tak zoufalý, že si sežral vlastní nohu, aby přežil.

Ochránci zvířat přišli do domu, před nímž žilo venku několik psů. Dva byli v pořádku, ale Luke – samec německé dogy byl tak vyhladovělý, že si sežral vlastní nohu, aby přežil. Vypadá to, že takto žil téměř dva týdny,“ oznámili ochranáři ze spolku Noah's Arks Rescue.

Luke byl při nalezení v kritickém stavu, který se stále ne a ne zlepšit. Šestiletý pes byl dle policie upevněn mimo dosah nejenom jídla, ale i vody. Když byl nalezen, vážil jen něco málo přes 30 kilo. Dosud přitom není jasné, zda přežije. Potvrdili to i veterináři. Majitelům psa hrozí postih za týrání zvířat.

Infekce dýchacích cest je zpět v plné síle. Rozhodli jsme se, že v těchto podmínkách nemůže být operován pod anestezií,“ prohlásili odborníci na zvířata. Na operaci si tak pejsek musí počkat několik dní. Tedy jestli se jí kvůli podlomenému zdraví dožije.

latecia ( 1. května 2019 18:44 )

Taktak privazat tyhle psychouse k tyci a nechat hladovet, pomalou smrt hezky,
natacet na kameru jak si zere koule.

Michaela Pech ( 26. ledna 2019 12:03 )

Je to zm..!!! Udělala bych mu to samé!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání