Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž z Chrudimska měl oběsit synova psa na oprátce: V hospodě se pak chvástal, že mu nic nehrozí

Muž z Chrudimska měl oběsit synova psa na oprátce: V hospodě se pak chvástal, že mu nic nehrozí (ilustrační foto).
Muž z Chrudimska měl oběsit synova psa na oprátce: V hospodě se pak chvástal, že mu nic nehrozí (ilustrační foto).  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
28. listopadu 2018
17:53

O otřesné smrti psa mluví obyvatelé Luže na Chrudimsku. Jeden z místních měl zvíře, které patřilo jeho synovi, oběsit na oprátce. O tom, že pes trpěl, svědčí stav, v jakém ho našli. Tyran měl poté přijít do hospody a chvástat se, že za mučivou smrt psa mu nic nehrozí. 

V lužské městské části Košumberk se teď nemluví o ničem jiném. Jeden z místních občanů měl ve vzteku totiž zabít psa – oběsil ho na oprátce na svém pozemku. Policie zabití psa potvrdila, bližší informace ale vzhledem k vyšetřování nechtějí podávat.

Bernský salašnický pes, který prý patřil synovi majitele, navíc neskutečně trpěl. „Umíral několik minut a tím, jak se bránil, si rozerval tlapky až do krve,“ upozornil na Facebooku Damián.

Podobně celou věc Deníku okomentovala i Diana Šlechtová, která se stará o opuštěné a týrané psy. „Získala jsem pár informací od pána, který v obci bydlí a dotyčného vraha zná. Sdělil mi, že s ním nikdy nebyla normální domluva. Pes, který patřil jeho synovi, zde velmi často pobíhal. V poslední době měl prý muž vážnější problémy a tímto činem si s největší pravděpodobností chtěl vybít zlost na celý svět. Pejsek měl prý rozedrané tlapky, jak se bránil,“ popsala.

Shodně oni a Damián tvrdí, že muž, kterého označují za viníka, po činu odešel do hospody, kde se vychloubal, že mu za usmrcení zvířete nic nehrozí. „Chvástal se, že to policistům pěkně řekl a že z toho stejně nic nebude,“ dodala Šlechtová.

smeagol ( 6. prosince 2018 20:28 )

Tyhle odporne vychlastane typy, s inteligenci lehce nad nulou, jsou jen genetickym odpadem. Nejhorsi je, ze jsou na ne zakony kratke a ta vyssi spravedlnost si dava na cas. Kdyby se topil v zumpe, tak ho do ni jeste lopatou zatlacim.

Petra90 ( 29. listopadu 2018 18:55 )

Dobrý večer dá se říci že s vaším názorem souhlasím, ale rodina za to co on spáchal opravdu nemůže a navíc díky němu velmi trpí. Co se týče kamarádů kteří ho za to ještě chválí tak ten bych taky dala pěsti ale se zbytkem rodiny soucítím

andorea ( 28. listopadu 2018 19:19 )

Být to můj otec, tak s ním do smrti nepromluvím. Tohle bych prostě neodpustila.

zacoaproc ( 28. listopadu 2018 18:58 )

Toho kretena ať někdo pověsi taky prokletou špínu buranskou!

jonn ( 28. listopadu 2018 18:49 )

No zas ho někdo prásknul .Pěknej hajzlík .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání