Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Farmářku (†56) sežrala zaživa její prasata. Při krmení omdlela a spadla do chlívku

Autor: Mii - 
7. února 2019
17:40

Nešťastný osud potkal nejmenovanou farmářku z ruské oblasti Udmurtsko. Když šla nakrmit svá prasata, omdlela a upadla přímo do jejich chléva. Hladoví vepři začali bezvládné tělo okusovat, ženu nakonec usmrtili. Policie uvedla, že je z incidentu zhrozena, a povolala forenzní experty. Píše o tom web metro.co.uk.

Proč přesně farmářka omdlela, není jisté, spekuluje se, že utrpěla epileptický záchvat. Přestala v každém případě ovládat své tělo a prasata toho okamžitě využila. Kompletně jí sežrala obličej, uši i ramena. Žena zemřela na následek ztráty krve.

Na smrt upozornil její manžel, který byl v té době nemocný. Když se žena z krmení dlouho nevracela, šel zkontrolovat, co se stalo, a uviděl zbytky jejího bezvládného těla ve chlívě s prasaty. Zhrozený zavolal policii, která incident momentálně vyšetřuje.

Mluvčí místní vyšetřovací komise uvedl, že na místo činu byli povoláni forenzní experti. Budou se snažit zanalyzovat, jak přesně ke smrti došlo a co prasata k útoku vedlo. „Nic tak šokujícího jsme neviděli několik let,“ přiznal mluvčí.

petrw ( 8. února 2019 07:05 )

urcite jim nedavala zrat ...ze byli tak hladovi a dobře ji tak

ohorelakocka ( 7. února 2019 23:57 )

ANO, bude líp. Až do toho chlívku naženou náš parlament.

Makadam ( 7. února 2019 20:01 )

Ne.Babiš s Maláčovou.

krasomila ( 7. února 2019 20:00 )

Kdyby byla vegetariánka a pěstovala mrkev, tak se jí to nestane. Stále je letošní skóŕe lidi vs. prasata vyšší o několik stovek milionu mrtvých na straně prasat, přitom rozdíl mezi nimi kolikrát není ani vidět.

zlymikes ( 7. února 2019 18:51 )

To je Kalousek s Fialou?

Zobrazit celou diskusi