Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otřesné! Krajta sežrala vesničanku, sousedé ji našli už mrtvou uvnitř hada

Autor: dce - 
16. června 2018
13:44

Obří krajta v Indonésii skončila s rozpáraným břichem poté, co vesničané pojali podezření, že sežrala jejich sousedku. Uvnitř břicha hada skutečně našli mrtvou ženu - stále ještě kompletně oblečenou.

Wa Tibu (†54) ze Sulawesi viděli sousedé naposledy ve čtvrtek okopávat svou zahrádku. Její dva synové se o ni začali strachovat, když se ani druhý den ráno neukázala doma. Při prohledávání okolí našli její sandále, mačetu i baterku, poblíž bylo navíc zválené křoví.

V něm mladíci našli hada s břichem narvaným k prasknutí. Bylo jim hned jasné co se stalo, a tak hada zabili a odvlekli z úkrytu na ulici. Tam mu opatrně rozřízli tělo a uvnitř skutečně našli místní ženu.

"Všichni plakali, všichni byli v šoku. Chudák ženská. Je to jako v hororu. Lidé jsou vyděšení, bojíme se chodit ven, můžeme se jen modlit za bezpečí," popsala jedna z místních žen. Had podle všeho Wa Tibu spolykal hlavou napřed. Když ji vytáhli, měla na sobě stále všechno své oblečení.

filip.rozec ( 17. června 2018 11:29 )

Starý, ale dobrý. Já si u toho krásně vyhonil

europa ( 17. června 2018 07:43 )

Divím se, že ta krajta měla na něco takového chuť. Brrr

brezovakroman ( 16. června 2018 22:42 )

Ten případ je starý. Evidentně nemá o čem bulvár psát

cyrilko ( 16. června 2018 22:20 )

Celá vesnice a koľko kriku okolo. Musel tam byť pri tom páraní brucha aj poriadny smrad. Takáto akcia na ulici v strede dediny je ale náramná chuťovka.

andorea ( 16. června 2018 15:19 )

Chudák had. Co mu jen muselo dát práce ji do sebe nasoukat a když začne v poklidu trávit...Jinak tam bych žít nemohla. Já se bojím i užovky.

Zobrazit celou diskusi