Lucie Vondráčková odkryla část nového videoklipu, ve kterém se malý chlapec musí podrobit magnetické rezonanci a ta ze slov, jež zpěvačka zpívá, nedopadne dobře. Chlapce navštěvuje smutná holčička, ovšem naděje na život není a klouček umírá.

 „Kam jdou stopy dnů, kdopak ví, kdo zná ten řád, dávných zákonů hvězd vzdálených až v trávě budem spát, v trávě budem spát,“ zpívá Vondráčková v nové písni V trávě.

 „Až v trávě budeme spát. Tak to se mi honí hlavou celý život. Co bude s mou duší, až se mé tělo bude rozkládat po mé tělesné smrti,“ reagovala jedna fanynka na text Lucčiny písně. „Moc krásné. Těším se, až klip uvidím celý. Písničky z Růže mi teď pomahájí překonat to hrozné, co mě potkalo,“ napsala další.

Jenže našli se mezi nimi i takoví, kteří novou píseň odsoudili. „Lucie Vondráčková nikdy nebyla kvalitní zpěvačkou, pouze příbuznou rodiny. Snad rozmazlená i protěžovaná. Sláva jí přerostla přes hlavu, pouze povrchní lidé nepoznají kvalitu zpěvu. Neodsuzuji jejího manžela, že se s ní rozvádí, to se v životě stává, že čas ukáže, jestli se k sobě lidé hodí a mají si co říci. Přiznám se, že tenistka Lucie Šafářová mi byla vždy sympatická, v tenise něco dokázala, tam musí každý svoji kariéru poctivě vydřít, stejně tak, jako hokejista Tomáš Plekanec!“ vzkázala jistá Dana, která zpěvačku zřejmě nemá v lásce.

Naštěstí pro Lucii se našlo mnoho pozitivních fanoušků, kteří ji podporují nejen v kariéře, ale také především v rozvodové bitvě s Tomášem Plekancem, který už randí s Lucií Šafářovou a nyní se se svou manželkou dohaduje na péči o dětech a jejich výživném.

Fotogalerie
41 fotografií