V rozhovoru pro web Extra.cz Plekancová vyvrátila celou řadu tvrzení Lucie Vondráčkové a pořádně se do ní opřela. Vadí ji třeba, že zpěvačka tvrdí, že jejich synové Adam (3) a Matyáš (6) nikdy nechodili ani do školky. „Lucie tak maminkovala, že oba kluci chodili už od brzkého věku cca dvou let do legální a vládou povolené miniškolky pro pět dětí. A byla to soukromá školka. Děti tam mohly i spát přes poledne, většina rodičů totiž opravdu celý den pracovala,“ rozohnila se Plekancová.

Lucie prý také nemluví pravdu ohledně toho, že by se s manželem nedomluvila na nástupu chlapců do školy v Česku. „Bavili se o tom mnohokrát,“ popírá slova Vondráčkové, podle které se o tom vůbec nebavili a k žádné dohodě nedošlo.

A konečně Květa Plekancová vyvrací i zvěsti o tom, že její syn manželku finančně zanedbával. „Tomáš je v tomhle směru strašně hodný. Nestrádala ani Lucka, ani kluci. Kdyby byl škrt, tak by Lucie nemohla létat na dovolenou na Kubu. Loňský rok i dvakrát za měsíc. Nebo loni na Vánoce, když si bez dětí po Štědrém dnu odletěla na čtrnáct dní do Los Angeles. Přiletěla jsem kvůli tomu do Kanady, abych pomohla s hlídáním,“ dodává „mama Pleky“.

Fotogalerie
76 fotografií

Lucie tak maminkovala, že oba kluci chodili už od brzkého věku cca dvou let do legální a vládou povolené miniškolky pro pět dětí. A byla to soukromá školka.

Zdroj: https://www.extra.cz/maminka-tomase-plekance-exkluzivne-lucie-vondrackova-tohle-vazne-radsi-nec