Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kuriózní nehoda v Ústí nad Labem: Řidič s autem uvízl v čerstvém betonu na silnici

Kuriózní nehoda v Ústí nad Labem: Řidič s autem uvízl v čerstvém betonu na silnici.
Kuriózní nehoda v Ústí nad Labem: Řidič s autem uvízl v čerstvém betonu na silnici.  (Autor: Městská policie Ústí nad Labem)
Autor: dce, uá - 
21. listopadu 2018
16:01

Nemilé překvapení čekalo na nepozorného řidiče v Ústí nad Labem. Večerní jízda městem se totiž proměnila v drama, když svým autem zajel do čerstvě vylitého betonu na silnici. Naštěstí pro něj nebyly škody nijak drastické.

Kuriózní nehoda se stala v úterý večer v ústecké Masarykově ulici. Nepozorný řidič tam vjel na silnici do vyfrézovaného místa, které bylo zalité čerstvou betonovou směsí. „Po vyproštění museli hasiči celé auto od betonu omýt a vyčistili i vozovku,“ popsal zástupce ředitele městské policie Jan Novotný. Dodal, že chyba byla na straně řidiče, protože místo bylo řádně označené.

Kuriózní nehoda v Ústí nad Labem: Řidič s autem uvízl v čerstvém betonu na silnici. Kuriózní nehoda v Ústí nad Labem: Řidič s autem uvízl v čerstvém betonu na silnici. | Městská policie Ústí nad Labem

Provinilého řidiče policisté nakonec nepokutovali. Na autě ani silnici škoda nevznikla, protože betonová směs byla v době nehody řídká, a tak stačilo jen zahladit stopy od auta.

offline ( 21. listopadu 2018 18:16 )

Měli ho tam nechat navěky zatvrdnout pro výstrahu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání