Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Další auto na dálnici v protisměru: U Kladna se kvůli němu vyboural vůz s pětičlennou posádkou

Další auto na dálnici v protisměru: U Kladna se kvůli němu vyboural vůz s pětičlennou posádkou
Další auto na dálnici v protisměru: U Kladna se kvůli němu vyboural vůz s pětičlennou posádkou  (Autor: YouTube)
Autor: dce - 
21. srpna 2018
10:37

Kladenští policisté žádají o pomoc s pátráním po vozidle, které se v neděli objevilo na dálnici D6 v protisměru. Vyboural se kvůli němu jiný vůz s pětičlennou posádkou. Jeho řidič se zranil, škoda se vyšplhala přes 100 tisíc korun.

Řidič bílého vozu byl spatřen v neděli 19. srpna na dálnici D6 ve směru z Karlových Varů na Prahu. Jak dokládá video, které zveřejnili policisté na svých stránkách, auto jede v rychlém pruhu a ani fakt, že ho ostatní míjí v protisměru, ho nedonutí zpomalit.

"V důsledku této jízdy v protisměru došlo před devátou hodinou k dopravní nehodě na jednadvacátém kilometru dálnice D6. Osobní vozidlo tovární značky Škoda Octavia, jedoucí ve směru Praha – Karlovy Vary havarovalo. Řidič ve snaze zabránit střetu s protijedoucím vozidlem provedl úhybný manévr, při kterém narazil do středových svodidel," uvedla policejní mluvčí Jana Šteinerová.

V autě jelo pět lidí včetně devětapadesátiletého řidiče, který utrpěl zranění. Provedená dechová zkouška na alkohol byla negativní. "Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na částku 130 000,-Kč," informovala Štainerová.

"Kladenští policisté vyzývají ostatní řidiče a účastníky silničního provozu, kteří v inkriminovanou dobu projížděli na dálnici D6 a mohli by poskytnout jakékoliv svědectví k protijedoucímu vozidlu včetně kamerových záznamů z palubní kamery, aby se dostavili na Dopravní inspektorát Kladno nebo zavolali na služební telefon 702 207 630 a nebo na linku 158," vyzývá mluvčí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání