Manželka Charlesova staršího syna Williama Kate vynesla visací náušnice ve tvaru hrušky s růžovými odlesky. Masivní diamanty neměla Kate na sobě poprvé. Už jednou je oblékla na cenách BAFTA v roce 2017.

Její švagrová a manželka prince Harryho Meghan také zvolila visací náušnice, ale střapaté. Diamanty visely ve třech řadách, na kterých byly zavěšený kamínky ve tvaru slzy.

Podle britského deníku Daily Mail se zdá, že si tyto šperky Meghan mohla vypůjčit od královny Alžběty, které původně patří. Ale Kensingtonský palác toto tvrzení odmítl. Budoucí maminka se se stejnými náušnicemi pochlubila už během své návštěvy na Fiji, kde se blýskla v modrých šatech odhalujících rostoucí bříško.

Velkými kruhy posetými diamanty a safíry se ozdobila také princezna Beatrice (30). Její sestra se ale na oslavu nevyfikla tak jako ostatní členky královské rodiny. Jako jediná totiž přijela na mejdan bez jediného šperku v uších či na krku. Zřejmě má stále hlavu v oblacích po nedávných líbánkách a nebyla v obraze, v čem ostatní půjdou.  

Fotogalerie
52 fotografií