Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drsné záběry nehody: Řidič v plné rychlosti smetl chodce na přechodu!

Autor: rc - 
15. listopadu 2018
12:46

Tyto záběry rozhodně nejsou pro slabé povahy! Zachycují totiž šokující nehodu, která se stala v Bratislavě, a ukazují, jak nebezpečné je, když řidič nedává pozor. Šofér jedoucí po silnici v bratislavské Petržalce totiž za jízdy koukal do mobilu a v plné rychlosti srazil mladíka na přechodu!

Šokující záběry vznikly v Panónské ulici v bratislavské Petrželce. Kamera zachytila moment, kdy dvojice chodců se řádně rozhlédne, a když v dohledu nevidí žádný vůz, vstoupí do vozovky. Ovšem v tu chvíli se k přechodu přiřítí auto a srazí mladíka! Ten jako hadrový panák vylétne do vzduchu a o několik metrů dál padne k zemi. Mladík náraz jako zázrakem přežil.

Tentokrát však na vině nebyl chodec, nýbrž řidič, který se podle informací Topky.sk věnoval svému mobilu daleko víc než tomu, co se dělo na silnici před ním. Video na Facebooku ve skupině Petržalka Lúky publikovala uživatelka Lýdia, aby upozornila na to, jak nebezpečné je za jízdy používat mobil.

„Tohle se stalo na přechodu v Panónské ulici koncem října 2018, kde řidič (informaci jsem dostala od svědka na zastávce) nevěnoval pozornost řízení vozidla, ale mobilu, a srazil tak mladého chlapce,“ napsala na sociální síť. 

 

 

pekaaaros ( 15. listopadu 2018 18:12 )

a co měli dělat ? Vytáhnout příbory? Co bys asi dělala ty? |Hnekda bys vytáhla lékárníčku z podprsenky a začala oživovat? Šok ti nic neříká co? Bych chtěl vidět tebe. navíc to video je po tom nárazu tak krátký, že nemůžeš vědět, co se dělo dál.

nika70 ( 15. listopadu 2018 17:11 )

A lidi na zastávce čumí a ani se nehnou, když k nim kluk dolítne...

janinax ( 15. listopadu 2018 16:42 )

Řidič byl daleko od přechodu,chodci mohly přejít.Ale kdyby kreténský řidič nečuměl do telefonu jak je to v dněšní době zvykem včas by zareagoval a zastavil,řidič doufám bude platit veškeré náklady za léčení!!!!

simmar ( 15. listopadu 2018 15:52 )

v půlce přechodu má absolutní přednost

offline ( 15. listopadu 2018 15:46 )

Řidič s deseti zákazy řízení dostane jedenáctý a bude požadovat na sraženém chodci náhradu škody na voze.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání