Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Horor na ruském kole: Tři kabiny se za jízdy obrátily vzhůru nohama!

Autor: DH - 
13. listopadu 2018
22:20

Dobrou půl hodinku hrůzy prožily rodiny, se kterými se během jízdy na ruském kole při trzích v Indonésii převrátily tři kabinky. Naštěstí si incident nevyžádal žádné lidské životy.

Dramatické záběry pocházejí z Indonésie a ukazují, kterak se rodiny poklidně baví jízdou na ruském kole při příležitosti nočních trhů ve městě Yogyakarta. Najednou se ale vše zvrtne. Tři kabinky oblíbené atrakce se z ničeho nic začnou obracet a ve finále zůstanou podlahou vzhůru.

Nějakou dobu trvá, než si provozovatel atrakce všimne, že je něco špatně a kolo zastaví, ale ihned poté na situaci začíná reagovat a snaží se vyděšené rodiny s dětmi dostat do bezpečí. Mezitím incident přiláká mnoho zvědavců, někteří hystericky křičí,  jiní ale berou do ruky telefon a situaci s ním natáčejí.

Po téměř půl hodině jsou ale všechny rodiny v bezpečí a incident se obejde i bez zranění. „Bylo tam vážné poškození atrakce, ale nedošlo k žádným ztrátám na životech ani ke zraněním,“ uvedl pro místní tisk policejní náčelník Yulianto. Proč se atrakce rozbila a kdo je za hrůzně vypadající incident zodpovědný, bude nyní předmětem vyšetřování.

salto ( 14. listopadu 2018 13:56 )

Okamžitě vyhostit 3 ruské diplomaty (co kabinka, to jeden diplomat)

dzentlman ( 14. listopadu 2018 11:53 )

Rusáci, to je.svoloč nechtná.

kukuku ( 14. listopadu 2018 09:15 )

Strop kabiny vyplněný novičokem obrátil budku dnem nahoru.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání