Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Při závažné nehodě na Liberecku utrpělo 10 lidí zranění, jeden těžké

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Prezídium Hasičského a záchranného sboru)
Autor: ČTK - 
23. listopadu 2018
21:05

Deset lidí utrpělo zranění při dopravní nehodě, ke které došlo v pátek večer u Dětřichova na Liberecku. U jednoho z nich je zranění vážné. Musel být napojen na umělou plicní ventilaci a sanitka ho transportovala na traumacentrum liberecké nemocnice.

Deset lidí utrpělo zranění při dopravní nehodě, k níž došlo v pátek večer u Dětřichova na Liberecku. U jednoho z nich je zranění vážné. „Byl napojen na umělou plicní ventilaci a sanitou transportován na traumacentrum do liberecké nemocnice,“ řekl ČTK krajský mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.

Nehoda se stala na silnici první třídy 13 kolem 18:30, mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová k ní nesdělila nic bližšího. „Výjezd máme na místě,“ uvedla.

Záchranná služba měla na místě nehody čtyři sanity, jeden lékařský vůz a jednu převozní sanitu. Na traumacentrum do Liberce převezla jednoho těžce a čtyři lehce zraněné.

 Po dvou lehce zraněných transportovala na chirurgii do nemocnice v Jablonci a do nemocnice ve Frýdlantu. „Na internu do liberecké nemocnice jsme převezli ještě jednu osobu, která nebyla přímým účastníkem nehody, ale utrpěla stresovou reakci,“ dodal Georgiev.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání