K tragédii došlo v ulici V Pátém v pražských Klánovicích. „V domě byla nalezena mrtvá třiačtyřicetiletá žena, která podle všeho zemřela násilnou smrtí. Nedaleko této mrtvé ženy byl nalezen mrtvý šestapadesátiletý muž, který zřejmě spáchal sebevraždu,“ uvedl pro Blesk.cz policejní mluvčí Jan Daněk s tím, že oba mrtví byli manželé.

Podle sousedů žili na pozemku manželé se synem, kterého měla zavražděná žena z předchozího vztahu, a s ženinou matkou. „Pán se sem nastěhoval asi pět let zpátky s dcerou paní, co tu bydlí. Byl to takový podivín, moc s nikým nekomunikoval a měl pořád s někým drobnější problémy. Vadilo mu, že nám štěká pes, hraje rádio. Občas se se ženou hádali, ale nebylo to nějak dramatické. Když jsme seděli venku, tak jsme to sem tam slyšeli,“ řekl Blesk.cz soused Milan Šup. Podobně hovořili i další ze sousedů, starousedlíci Krtkovi. „Ten pán, co tam žil, byl takový hrubější a moc nevycházel se sousedy. Těm se nelíbilo, že si tam v rohu postavil domek,“ svěřili Blesk.cz.

Kriminalisté z oddělení vražd místo činu ohledali a zajistili stopy. „Nyní budou zjišťovat veškeré okolnosti případu a povedou vyšetřování,“ dodal Daněk. Zda ženu zavraždil její manžel a následně spáchal sebevraždu, tak zatím není jasné.

Fotogalerie
14 fotografií