Princeznička dorazila na křest v modrých šatičkách a zpočátku působila skutečně jako holčička s dokonalým vystupováním. Zatímco její bráška George (4) byl spíše zdrženlivý, ona vesele mávala do objektivů. Vytříbené způsoby pak ukázala, když sama přišla k arcibiskupovi z Canberbury Justinu Welbymu (62) a uctivě mu potřásla rukou.

Poté se nechala tatínkem Williamem (36) dovézt do kaple Royal Chapel v St James's Palace, kde křtili jejího mladšího sourozence. Moment, kdy se přede všemi přítomnými blýskla, ale přišel po skončení obřadu. Královská rodina měla totiž namířeno na speciální soukromou oslavu křtin v Clarence House, na níž ovšem nebyla pozvána žádná média.

Charlotte o tom zřejmě také věděla, jelikož se obrátila na přítomný hlouček novinářů a fotografů a naprosto je odzbrojila hláškou, kterou pronesla s úžasnou dětskou poťouchlostí: „Vy nejdete!" Jako by se jim snad chtěla pochlubit, že ona je na párty pozvaná, ale oni mají smůlu.

VIDEO: Královská rodina přijíždí na křtiny prince Louise

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina přijíždí na křtiny prince Louise. Twitter/@kensingtonroyal

Všudypřítomní paparazzi už jí tak asi lezou krkem, nebo jen odposlouchala, jak se o nich bavili rodiče. Maminka, vévodkyně Kate (36), na ně má ostatně nemilé vzpomínky, jelikož ji kdysi vyfotili nahoře bez. Táta William proti nim brojí už léta, už jen kvůli své mamince Dianě (†36), která před lety zemřela při autonehodě poté, co se snažila fotografům ujet.

VIDEO: Připomeňte si, jak Charlotte za poslední rok vyrostla a vyspěla. Loni ještě pořádně vyváděla na letišti, válela se po zemi, brečela a vztekala se!

 

Fotogalerie
114 fotografií