Demoverze nabízí přátelský zápas, v němž si můžete vybrat z dvanácti hratelných týmů, z nichž se dva utkají na jednom ze čtyř přístupných stadionů. Samotná hra se nám zdá o něco málo pomalejší než předchozí ročník. Působí to realističtěji a vyniknou tak agilní hráči jako Cristiano Ronaldo, který je tváří hry FIFA 18 na jejím obalu.

Už samotná menu vypichují přepracovaný driblink s míčem a nové typy centrů. Ano, hra s míčem je vyladěnější. Stejně tak díky novým možnostem centrům můžete vytvářet dosud neproveditelné útočné šance. Hlavní ale je, že se FIFA 18 hraje příjemně a každý se s ovládáním díky mnoha možnostem jeho nastavení rychle sžije. Vyzkoušet si to v demu můžete i s přáteli. Multiplayer podporuje.

Kromě přáteláku nabízí demoverze i krátkou ukázku příběhového režimu The Journey: Hunter Returns. Ten navazuje na mód, který se nám líbil již v loňském ročníku FIFA 17. Alex Hunter se vrací a je postaven před svoji dosud největší výzvu. Možnost zkusit si zahrát za vysněný tým Real Madrid. Začínat však bude ze střídačky. Fanoušci Chelsea, za kterou hraje, ho však budou nenávidět.

Vizuálně je hra na neskutečně propracované úrovni. Ale jen blázen by si myslel, že tomu tak nebude. Grafický engine Frostbite se představuje ve vrcholové formě. Modely hráčů včetně jejich obličejů jsou realistické. Mimika by sice mohla být lepší, ale i tak jde o krásnou podívanou. Stadiony jsou pak zpracovány s velkým citem pro detail. Dokonce rozeznáte jedno stéblo trávy od druhého. My se na FIFA 18 těšíme. A co vy? Určitě si demoverzi stáhněte, ať si uděláte vlastní názor. Podpora českého textu je samozřejmostí i v demu.

Stadiony, na kterých si můžete v demu zahrát:

* Santiago Bernabéu

* La Bombonera

* StubHub Center

* King Fahd Stadium

 

Hratelné týmy v demu:

* Manchester United

* Manchester City

* Real Madrid CF

* Atlético de Madrid

* Juventus F.C.

* FC Bayern Munich

* Paris Saint-Germain F.C.

* LA Galaxy

* Toronto FC

* Boca Juniors

* C.D. Guadalajara

* Vissel Kobe

 

Index očekávání: 8/10

Datum vydání: 29. září 2017
Fotogalerie
20 fotografií