Jednou z novinek bude režim Threes. V něm se proti sobě postaví tři hráči proti třem. Nepůjde o simulaci, ale čistokrevný arkádový režim. Hokej je v něm setsakramenstsky rychlý a nejde o nic jiného než nekomplikovanou zábavu. Góly v něm budou padat ostošest. Kvůli Threes budou upravená kluziště, která budou zhruba o čtvrtinu menší než ta klasická určená pro NHL.

Vaše zkušenosti z režimu draftování hráčů z NHL 17 se promítnou v manažerském Franchcise módu. Ten bude právě draftováním rozšířen. Pro úplné nováčky bude připraven zcela nový tréninkový kemp. V něm bude možné nahlédnout do komentovaných videí od profesionálních skautů. Jejich rady se při draftování budou hodit.

Tvůrci slibují, že akce na ledě bude ještě rychlejší a akčnější. K možnostem hráčů přibude blesková střela, bekhendová stahovačka, přihrávka mezi nohama nebo obtížná klička jednou rukou. Vylepšena má být i umělá inteligence spoluhráčů. Jejich přihrávky budou přesnější a lépe celkově s vámi budou spolupracovat. Sami pak budou přicházet s lepšími útoky.

V nadcházející skutečné sezóně NHL přibude do hokejové soutěže nový tým Vegas Golden Khights. Virtuální hráči budou mít tu výhodu, že si za 31. tým soutěže budou moci zahrát s předstihem. Jde o nevídanou exkluzivitu. Skuteční hokejisté si svou premiéru odbudou v domovské T-Mobile Aréně až několik týdnů po vydání hry.

Datum vydání: 15. září 2017

Index očekávání: 9/10
Fotogalerie
10 fotografií