Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ota T.: Zvrhlá bestie, která zabila Aničku?

Autor: jos, Helena Lacinová - 
17. března 2011
17:52

Otakar T. - hlavní podezřelý z vraždy Aničky. Když ho policie "sebrala" v Mostě, v klidu seděl s kolegy z práce u piva. Vše ale nasvědčuje tomu, že Ota je chladnou bestií, která Aničku znásilnila a zavraždila.

„Vyšetřovatel obvinil jednačtyřicetiletého muže z trestných činů vraždy, znásilnění a krádeže vloupáním. Kriminalisté muži prokázali dalších sedmnáct případů majetkové trestné činnosti. Obviněný muž využil svého práva nevypovídat,“ uvedla k ostře sledovanému muži policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Kdo je ale Otakar T.? Jaká je jeho skutečná tvář? Ja to obyčejný muž, který v Mostě žil se svou družkou, vychovával dceru, která je ve věku Aničky a působil jako běžný člověk? Nebo zloděj, který jezdil do Prahy vykrádat chaty a přespával jako bezdomovec v šachtě jednoho paneláku? Nebo syn z dobré rodiny, který se v pubertě nepohodl s otcem a přerušil s ním veškeré kontakty, jak napsal server aktualne.cz? Nebo je chladnokrevnou bestií, který si vyhlédla devítiletou Aničku, znásilnila ji, zavraždila a pak pečlivě ukryla do lesního hrobu?

Otakar T. (41) - Kdo to je?

* 41 let

* Byl jednou ženatý a z manželství má dospělou dceru.

* Byl osmkrát odsouzen za krádež a podvod.

* Jezdil do Prahy, tam žil jako bezdomovec a vykrádal chaty.

* Inteligentní, byť se základním vzděláním, tak trochu přechytračil i detektor lži a policisté ho museli pustit. Neměli důkazy. Byl ale jediným obviněným po zmizení dívky.

* Sousedé v Mostě ho znají jako slušňáka.

* Denně doprovázel svoji dceru (9) do školy, pomáhal družce Nadě (39) s cafeterií.

* V Mostě pracoval. Stavbyvedoucí si ho chválil, jaký to byl dříč.

* Povahou klidný až chladnokrevný. Rád prý používal kostrbatou policejní mluvu.

* Ani brvou nehnul, když si chlapi v práci četli Blesk a o případu mluvili...

anasyi ( 20. března 2011 00:51 )

nikto nevie,aby se chytli bestialni zrudy driv,nez provedou takovou nelidskou zrudnost,musi se nedrive poznat,a jak se poznaji?

nikto nevie ( 19. března 2011 20:28 )

Tkaže si to shrneme anelam: 1.zmiňovaný příspěvek jsi napsala Ty, ne já,jak si tvrdila! 2.Napsala jsi ho dnes, ne včera,jak jsi tvrdila! 3.Na otázku v závěru tvého příspěvku jsem neodpověděla záměrně, protože byla položena tak, že se jevilo, že jsi buď nepochopila, nebo zcela ignorovala podstatu mého předešlého příspěvku. Nicméně, jestli je to to tak, že jsem se pro Tebe vyjádřila příliš nepochopitelně, klidně to s Tebou rozeberu na prvočinitele, když se zdržíš osobního napadání. Každý, kdo se nebojí přiznat, že když neví, tak se zeptá (rodičů,manžela, odborníka,profesoů,internetu....) není hlupák, hlupáci jsou jen Ti, kteří dělají, že mají patent na rozum, ale své argumenty dokládají pouze svými uvahami bez elelmentárních znalostí diskutované věci. A disutuje-li se zde o tak tragickém případu, pakbychom se měli o to víc držet zpátky.

anelam ( 19. března 2011 18:14 )

No ano-a chtěla po tobě odpověď!-Je to důležité aby se chytly ty zrůdy,ale jak se poznají?-dřív ,než to provedou?-Tu první tvou větu jsem okopírovala a na otázku jsi do teď neodpověděla?-tak teda nevím

nikto nevie ( 19. března 2011 17:31 )

Já se denně neopíjím, a tak pro mne svátky nejrozšířenějších jmen v Čechách v minulém století nejsou dostatečným důvodem proto, abych byla denně nalitá a plácala hlouposti na internet jako Ty anelam. Teď už bez urážek, smajlíků a hvězdiček. JE TO VÁŽNÉ ANELAM, BĚŽ SE LÉČIT DOKUD SE ALESPOŇ NĚKDY DOKÁŽEŠ STŘÍZLIVÁ KONTROLOVAT!!!

anelam ( 19. března 2011 17:19 )

četla květiny pro Aničku-mají nechat rodinu na pokoji a květiny dát až na hrob.Jen mně je divné,proč na všech fotkách je Anička všude tak smutná....

Zobrazit celou diskusi