Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Anička: Vrah ji znásilnil a škrtil!

Autor: jos, ČTK, apk - 
17. března 2011
17:30

Anička J. (†9) byla zavražděná. Podle policie ji předtím vrah škrtil a znásilnil. Tělo zakopal do metr hlubokého hrobu. Kdo mohl spáchat tak zrůdný čin? Policie obvinila jednačtyřicetiletého Otakara T. - tedy muže, který byl jediným podezřelým v případu zmizelé Aničky. A ten teď sedí v cele a odmítá vypovídat.

Policie Otu T. obvinila z trestných činů vraždy, znásilnění a krádeže vloupáním. Kriminalisté muži prokázali dalších 17 případů majetkové trestné činnosti na území Prahy 8 a ve Středočeském kraji.

V současné době vyšetřovatelé připravují podnět k návrhu na uvalení vazby. Ten hodlají doručit státnímu zástupci ještě v průběhu odpoledne.

"Obviněný muž využil svého práva nevypovídat, vzhledem k tomu policie nebude prozatím uvolňovat žádné další informace, jejichž zveřejnění by mohlo ohrozit probíhající vyšetřování," řekla mluvčí Andrea Zoulová.

Zoulová dodala, že muž s policisty během pátrání po Aničce spolupracoval jen tím, že se dostavoval k výslechům. U těch však nevypovídal a opakovaně také odmítá další výslech na detektoru lži. Testu na detektoru lži se zúčastnil už během pátrání po Aničce. A neprošel právě v těch pasážích výslechu, které se týkaly dívčina zmizení.

Policie objevila tělo Aničky po 154 dnech pátrání v pražské Troji ve středu. Ještě téhož dne Otu T. zatkla v restauraci v Mostě, kde popíjel pivo a převezla ho k výslechu do Prahy.  Rodiče Aničky byly o nálezu těla v Troji informováni ještě během středečního dopoledne. Tragickou jistotu pak přinesla policejní pitva.

Důležité body v lokalitě Troja Důležité body v lokalitě Troja | Blesk

brumik ( 27. března 2011 14:33 )

ten chlap udělal velkou prasárnu,ale už to řeší někdo jiný a sobě bys ho ty blbko nepřála...........nechápeš......hod kamenem kdo jsi bez viny

brumik ( 27. března 2011 14:30 )

abyste se propadli do pekla i s tím vaším trestem smrti

brumik ( 27. března 2011 14:25 )

nemáš právo někomu přát smrt,ty idiote zabedněnej

brumik ( 27. března 2011 14:23 )

co to meleš?

brumik ( 27. března 2011 14:23 )

milý lidé jak se pročítám diskuzí,tak koukám že byste obnovili trest smrti.takže vy idioti debilní bez pokory,nemůžete někomu přát smrt vy paka hloupý,n\a to nemáte právo jestli chcete vědět proč tak se mě zeptejte,jsem schopen vás trochu připravit na prorokovanou změnu mysli v r.2012.

Zobrazit celou diskusi