Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ztracená Anička: Ota T. znovu na policii!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: oj, ČTK - 
22. prosince 2010
17:26

Policisté obvinili jedenačtyřicetiletého Otu T. stíhaného v souvislosti se zmizením devítileté Anny Janatkové také z krádeží v pražské Troji. Kriminalisté muži prokázali zatím čtyři případy, může jich však být více.

Údajný pachatel využil práva u výslechu nevypovídat a odmítl i zkoušku na detektoru lži. Ota T, který se doznal k tomu, že manipuloval s batohem unesené Aničky ze sebe stále nesmyl podezření. Přestože trvá na své nevině, policie pokračuje v jeho stíhání pro podezření ze zbavení osobní svobody a teď i krádeží.

Ota T. byl v minulosti osmkrát odsouzen, z toho čtyřikrát k trestu odnětí svobody. Většinou kvůli majetkovým trestným činům nebo zanedbání povinné výživy. Z vězení vyšel naposledy polovině letošního roku.

Stíhání bude i nadále probíhat na svobodě. Krátce po jeho zadržení totiž soud zamítl zamítl žádost policie na uvalení vazby. Své rozhodnutí přitom zdůvodnil tak, že policie své obvinění formulovala vágně a navíc shromáždila pouze nepřímé důkazy.

Dívka zmizela v Troji 13. října, pátrání po ní je stále neúspěšné. Do akcí byly každý den nasazeny desítky policistů, městských strážníků, vojáků, hasičů a psovodů. Policie prohledávala i Vltavu.


renmarkla ( 31. prosince 2010 17:59 )

V tom případě nechápu, proč jste si zvolila tento nick, snad proto, že jste tušila, že bude pro některé uživatele rudým hadrem a pustí se do Vás? Snad jste se sem nepřišla hádat. A opravdu jsem nepochopila Vaši větu ,,nezapomínat na lidovou slovesnost našich předků se nevyplácí ''

sabartnok ( 31. prosince 2010 00:14 )

bude možná o jedenáct vedle.

senzibilkaa ( 30. prosince 2010 23:01 )

nevyplácí samozřejmě

senzibilkaa ( 30. prosince 2010 23:01 )

no já si Vás nevšimla do té doby, než jste se po vzoru starého přísloví ozvala. Psala jsem o někom jiném, ale nyní připouštím, že nezapomínat na lidovou slovesnost našich předků se vyplácí. Pro Vaši informaci to, že používám tenhle nick neznamená, že věštím. Například z nicku nbcz také nelze odvozovat, že jde o narcise blekotavého

renmarkla ( 30. prosince 2010 22:53 )

Pochybuju, že e44 něco prověří, chtěla být jen zajímavá. Ale ono tady má víc lidí moc bujnou fantazii. Pořád mi nějak hlava nebere to, že když někdo na echa nekydá špínu, tak je hned echo. To je jejich jediná argumentace, už je to vážně trapný a ubohý.

Zobrazit celou diskusi