Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dívka (16) utekla z domova, mámě píše jen SMSky

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, rvs - 
5. ledna 2011
15:39

Policie pátrá po šestnáctileté Ingeborg Rygarové z Jičína. Dívka nasedla dopoledne na vlak v Hořicích a odjela na Ostroměř, od té doby komunikuje s matkou pouze prostřednictím SMS.

Podle údajů z databáze je pohřešovaná dívka 160 až 165 centimetrů vysoká, vypadá na 16 až 18 let.

Policie žádá občany, aby veškeré informace k pohřešované nebo hledané osobě sdělili na linku 158, případně nejbližší služebně Policie České republiky, nebo zaslali e-mail na adresu operačního odboru Policejního prezídia Policie České republiky iosppcr@mvcr.cz.

Policie žádá občany, aby veškeré informace k pohřešované nebo hledané osobě sdělili na linku 158, případně nejbližší služebně Policie České republiky.

e.44 ( 5. ledna 2011 20:35 )

Rubrika: Jičínský deník - Černá kronika -------------------------------------------------------------------------------- .Polici e pátrala po šestnáctileté dívce z JičínaJičínsko - Policie od středečního rána pátrala po šestnáctileté Ingeborg Rygarové z Jičína. Autor: ČTK Ilustrační foto. Autor: Deník/ Ladislav JeriePolicisté odvolali pátrání po šestnáctileté Ingeborg Rygarové z Jičína, které vyhlásili dnes odpoledne. Dívka byla v pořádku nalezena v Jičíně, řekla dnes před 16. hodinou ČTK mluvčí jičínské policie. Podle policie dívka dopoledne nasedla na vlak v Hořicích na Jičínsku a odcestovala směrem na Ostroměř, od té doby komunikovala s matkou pouze prostřednictvím krátkých textových zpráv a existovalo podezření, že by se mohla stát obětí trestného činu. Policie po dívce pátrala v režimu Dítě v ohrožení. Jde o součást Národního koordinačního mechanismu pátrání po pohřešovaných dětech, což je systém vyvinutý za účelem rychlého a úspěšného nalezení pohřešovaných dětí, který počítá se zapojením široké veřejnosti do pátrání. .Místo události:

e.44 ( 5. ledna 2011 19:57 )

Bez fotky, nebo alespoň popisu barvy vlasů, očí, popisu jakou má postavu a co měla na sobě je ten článek skutečně úplně k ničemu. A ještě to člověka přivede k podezření, že fotka a popis chybí z důvodu, že by popis začínal: černé vlasy, černé oči.........

e.44 ( 5. ledna 2011 19:51 )

Podle toho jí určitě každý pozná. Teda když bude mít jméno napsané na čele.

siroky11 ( 5. ledna 2011 16:09 )

Třeba už někde maká a maká a její "páníček" posílá smsky?

divenka ( 5. ledna 2011 16:08 )

odpovídajících popisu je docela dost... takže by to chtělo fotku. Pokud je po někom vyhlášeno pátrání z důvodu pohřešování, tak snad není problém sehnat foto.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání