Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ztracený Mirek žije, spal jen u kamaráda!

Miroslav Balvín nechal dopis na rozloučenou. Nakonec se ukázalo, že spal u kamaráda.
Miroslav Balvín nechal dopis na rozloučenou. Nakonec se ukázalo, že spal u kamaráda.  (Autor: PČR)
Autor: jos, ČTK - 
1. prosince 2010
08:08

Aktualizováno: Policie v úterý před půlnocí vyhlásila pátrání po desetiletém Miroslavu Balvínovi z okresu Litoměřice. Z místa trvalého bydliště odešel v úterý mezi 15:00 až 16:00. Nechal dopis na rozloučenou, v němž napsal, že se omlouvá a odchází. Nakonec se ukázalo, že spal u kamaráda.

Mohl jet za tetou, která bydlí ve Vacově na Strakonicku, kam však ani posledním možným spojem v úterý ve 23:05 nedorazil. Matka byla zoufalá. Nakonec vše dopadlo dobře. "V noci zavolala na policii matka jeho kamaráda, že chlapec byl u nich na návštěvě a přespal tam," sdělila policejní mluvčí Alena Romová.

 

kacota ( 1. prosince 2010 18:58 )

divenka opät súhlasím

divenka ( 1. prosince 2010 13:37 )

by se měla mrknout sociálka... pro nic za nic ten dopis nenapsal a nezůstal u kamaráda... a jak to, že matka nezná kamarády svého syna? A ještě hůř, matce kamaráda nebylo divné, že kluk u nich nocuje, když má jít do školy a ještě přijde s nějakou krosničkou??? To u nich přespává častěji takhle náhle??? Prostě to nechápu, jak je možné, že matka Mirečka neví, kd emá dítě a druhá matka není překvapená, že má na noc jedno navíc. V dnešní době mobilů mě tohlava fakt nebere. Mě přijít na noc kamarád dítěte tkahle z ničeho nic, tak sháním rodiče děcka, co se děje ... ale tam to asi fungovalo normálně. No mazééééc teda.

divenka ( 1. prosince 2010 12:58 )

by zasloužil pár facek, tohle se prostě nedělá za žádných okolností. Jenomže dneska jsou děti nedotknutelné a pak to vypadá takhle, nebo ještě hůř, jako ten "chlapec-borec" co pobodal jiné 3 děti. Jo, dneska nevychovávají rodiče, ale pseudohumanisti. Myslím si, že facka přes zadek v pravou chvíli zajistí že příští útěk si rozmyslí.

sheba ( 1. prosince 2010 12:48 )

Chápu, že děti tyto věci vnímají mnohem citlivěji než by se nám dospělým zdálo. Ne nadarmo se o dětech říká, že jsou to čisté duše. Je smutné, když si dospělí řeší své problémy, ať už partnerské nebo jiné, před dětmi Faktem je, že děti jsou citlivé a mnohdy vycítí i nevyřčené a to může vést k nejistotě a hledání bezpečí. Doufejme, že se najde v pořádku.

e.44 ( 1. prosince 2010 12:41 )

Tak jsem teď zkoušela najít nějaké podrobnosti a nikde nic ani na stránkách policie. Tak předpokládám, že se tu brzo objeví zpráva, že už se ten klučina našel. Doufám, že se nemýlím.

Zobrazit celou diskusi