Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Melissa se nevrátila domů! Pomozte ji najít!

Melissa Novosadová utekla z domova.
Melissa Novosadová utekla z domova.  (Autor: Policie ČR)
Autor: hra, Kšim - 
5. prosince 2010
20:31

Policisté pátrají po čtrnáctileté Melisse Novosadové, která se nevrátila domů. Naposledy ji svědci viděli v pátek v 10 hodin dopoledne, když odcházela údajně do školy. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

„Školačka je 150 cm. vysoká, střední postavy. Oblečená byla v černém svetru, růžové vestě a modrých riflích. Na nohou měla boty značky Adidas. Uvítáme o pohřešované dívce jakoukoliv informaci,“ uvedla jihočeská policejní mluvčí Lenka Holická. Jak se Blesku podařilo zjistit, dívka neutekla z domova poprvé. Vždy se však sama vrátila.

vetmar ( 6. prosince 2010 18:43 )

Jestli znáte tak dobře matinku,tak máte právo na takové obvinění.Já je neznám,tak ani matinku neposuzuji.

vetmar ( 6. prosince 2010 14:11 )

Reaguji na vaši diskusi.Paní/nebo Pane.Vy jste se jinak nenaučil/a mluvit, než vulgárně?Každá Vaše diskuse obsahuje jen sprostá slova a hulvátství.A to ještě jen většinou dvě slova,opakovat je zde nebudu,každý si je může přečíst.Divím se i Blesku,že to nevymaže.Aspon by se takové lidé naučili i jinak vyjadřovat.Ale obávámse, že pejsánková asi těžko.Možná ,že si zde hojí svůj komplex.

vetmar ( 6. prosince 2010 09:22 )

Až se vrátí a já věřím ,že ano,tak pořádně přehnou přez koleno a nalískat na holou.To se ted s utěkáři roztrhl pytel.Sice nevíme v jakých poměrech žije,ale nemají ani trochu zodpovědnost.Stačí zvednout mobil a dát vědět rodičům.Ale jen at je policie hledá,budou zajímavější u kamarádů,že.

supermisa ( 6. prosince 2010 01:59 )

Jestli to sledují její spolužáci, asi budou vědět, že ano ?

derek ( 5. prosince 2010 23:14 )

celkem dobrovolně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání