Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Otec ztracené Nikolky: Moje dcera je mrtvá!

Autor: Čas.sk, rvs - 
18. listopadu 2010
11:42

Táta ztracené Nikoly (20) Jozef Beblavý (43) je přesvědčený, že je jeho dcera mrtvá. Dělníci totiž ve středu našli v lese mrtvé lidské tělo jen kousek od místa, kde byla dívka viděna naposledy. Policie zatím neodhalila jeho totožnost, nešťastný otec ale věří, že patří Nikole.

Beblavý ještě před měsícem věřil, že jeho dcera žije a přes média jí vzkazoval, ať vydrží. „Cítím, že žije a že trpí, a chci jí vzkázat, že jsem ji učil celý život bojovat. Tak bojuj, Nikolko, já si tě najdu,“ řekl tehdy. Nyní ale nešťastný otec ztratil všechnu naději. Myslí si totiž, že mrtvé tělo, které lesní dělníci našli v lese, patří jeho dceři.

Policie zatím idntitu mrtvého těla nezná. „Tělo bylo ve značném rozkladu a nebylo možné zjistit ani pohlaví. Odebrali jsme vzorky a až po porovnání s DNA rodičů Nikoly budeme vědět, jde-li skutečně o nezvěstnou Nikolu Beblavou,“ oznámil policejní mluvčí luboš Homola.

Rodiče se snažili Nikolu najít ze všech sil. Dávali výzvy na Facebook, dokonce vypsali odměnu 16 600 Euro za její nalezení a najali si experty z Česka. Všechno marně. Dívka zmizela v Čáčově na Slovensku na konci září, po hádce s přítelem Ferdinandem. „Byl jsem opilý, na nic si nepamatuji. Myslel jsem, že šla domů, netuším, kam mohla jít,“ tvrdí Ferdinand, který s Nikolou chodil více než tři roky. Z nálezu těla je prý v šoku, více ho nechtěl komentovat.

pavucinka ( 18. listopadu 2010 16:34 )

Též nechápu jak to,že tělo nenašli,když leželo kousek od cesty,kudy naposledy měla jít. Já tady už vůbec přestávám rozumět mnohému. A všude šlendriján. Jistě by každý ale měl začít sám u sebe, jinak jen poukazovat na druhé nebude mít smysl-

vinnetouvi ( 18. listopadu 2010 16:06 )

Identita ještě není známa podle DNA, ale Plesk už se bude živit na pokračování 10ti články, že jde o tuhle Nikolku. Neskutečný!

vino ( 18. listopadu 2010 13:00 )

i kdyby to nebyla ona,by prece museli najit,kdyz tam hledali!!!jako telo lezi u cesty,kolem hledaji psi a policajti a nic nenajdou???uz se nedivim,ze nikdy nikoho nenajdou,kdyz prehlednou i tela u cesty.....

sarka.q ( 18. listopadu 2010 12:43 )

Rodiče se snažili Nikolu najít ze všech sil.....na její nalezení a najali si experty..... Policisté prověřili desítky míst.......... Opakovaně prošli území mezi Senicí, Dojčem a Šajdíkovými Humencemi............... byly nasazené všechny síly a prostředky jako vrtulník, psovodi, pátrači........ Policie po nezvěstné nadále intenzivně pátrá........ A její tělo (pokud je její) leží celou dobu u hlavní cesty, kudy šla????

Zobrazit celou diskusi