Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Češka unesla svého syna (5) z Rakouska

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archív)
Autor: ČTK, šim - 
23. prosince 2010
12:35

Rakouská policie má pohotovost. Šestadvacetiletá žena unesla během vánočního trhu v Linci svého pětiletého syna. Chlapec žil v Rakousku se svým otcem. Žena využila chaosu mezi stánky, otci chlapce řekla, že mu jde vybrat hračky. Místo toho naložila dítě do auta a odvezla ho neznámo kam. Pravděpodobně však do Česka.

Mladá matka se spolu se svým nynějším přítelem a svou matkou v úterý s otcem dítěte dohodla, že se se synem před Vánocemi uvidí. Na středu si proto domluvili společnou návštěvu vánočních trhů v Linci.

Během pobytu na trzích matka řekla, že zajde s dítětem koupit hračku. Ve skutečnosti se synem nastoupila do auta svého přítele a odjela neznámo kam. Otec po nějaké době zavolal rakouskou policii a podal na matku dítěte trestní oznámení. Policie po ní vyhlásila pátrání, to ale zatím zůstalo bez výsledku.

Chlapec u sebe nemá žádné cestovní doklady ani jiné dokumenty. Matka ženy ani její přítel pravděpodobně o ničem nevěděli. Domů se museli dostat vlakem.

siroky11 ( 23. prosince 2010 17:36 )

přesně tak a nyní bude jistě očekávat, jak jí všichni budou litovat

derek ( 23. prosince 2010 16:29 )

zase kráva co si udělala dítě s cizákem a teď se diví ,když ho rakouský soud přiřknul jemu.

manolla1 ( 23. prosince 2010 12:57 )

!

komarius ( 23. prosince 2010 12:54 )

Žádný rodič nemůže unést své dítě,z principu věci má každý rodič na své dítě nárok,to jen "moderní" doba vynalezla ZHÝRALOST upírat dětem jednoho z rodičů!!!!

Zobrazit celou diskusi