Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Matka dvou dětí záhadně zmizela

Policie pátrá po Pavle Navrátilové
Policie pátrá po Pavle Navrátilové  (Autor: Policie ČR)
Autor: rys, Krvs - 
5. ledna 2011
17:34

Pavla Navrátilová (38) ze Štěpánova na Olomoucku, matka dvou dcer (18 a 14), se ztratila. Od pondělního večera po ní pátrají policisté. V ten den odešla v půl šesté večer z práce. Od té doby ji nikdo neviděl.

„Prověřili jsme rodinu, nejbližší přátele i široký okruh známých. Propátrali jsme celé okolí Štěpánova a cyklostezky v Litovelském Pomoraví. Bez výsledku,“ řekla olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Pavla Navrátilová je 177 centimetrů vysoká, střední postavy, má blond vlasy a zelené oči. Na sobě měla modré rifle a červenou zimní bundu s bílými pruhy po stranách. Měla také stříbrné dámské kolo.

Podle policie nic nenasvědčuje tomu, že by žena zmizela úmyslně. „Nebyly tam žádné rodinné ani jiné problémy. Žena měla navíc u sebe mobilní telefon, který nezvedá,“ uvedla Štrbáková. Policisté se tedy obávají, že se mohla stát obětí násilného trestného činu. „Pokud by někdo o pohřešované ženě věděl, ať volá linku 158,“ vyzývá veřejnost Štrbáková.

kubikdnb ( 7. ledna 2011 09:55 )

Kripl.e! ses zakomplexovanej zmetek kterej si niceho a asi i nikoho nevazi! pohresovana zena je matka moji pritelkine! asi nevis jak se jeji rodina a moje citi?! tak sem nepis takovy curakovin.y! a inkvizitore ty se bez zahrabat !! ste vseci tady zasra.ni zakomplexovani bezcitni zmr.di!!!

anelam ( 7. ledna 2011 06:46 )

Mám dojem že si pár diskutujících změnilo nick Není to v novém roce povinné?

zaparenevejce ( 7. ledna 2011 04:29 )

a byla ták vošklivá

zaparenevejce ( 7. ledna 2011 04:28 )

jjo bude někde pod listim ..inkvizi tor co by se mi stalo kubikpi...čo?

e.44 ( 6. ledna 2011 11:25 )

Jak výstižný nick Měl by si s tím něco dělat, než tě to dostane úplně........

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání