Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ztracená Anička: Tento muž držel její batoh!

Autor: Helena Lacinová, koj - 
24. listopadu 2010
12:24

Kdo je pan Záhadný v případu pohřešované Aničky, se snaží rozluštit Blesk. Otakara T. (41), který držel batoh Aničky Janatkové, jež zmizela 13. října v pražské Troji a dosud nebyla nalezena, vystopoval na mostecké adrese. Tam muž obviněný ze zbavení osobní svobody žije svůj druhý život. V Praze je bezdomovec, v Mostě spořádaný otec děvčátka (9) a druh jeho matky Naděždy. Společně je v úterý ráno zachytil fotograf Blesku.

Vodítkem byla jeho podoba s hercem Janem Šťastným, na kterou upozorňovaly sousedky. Herec asi nemá radost, je to ale tak!

V úterý ráno si nešlo pohledného chlapa nevšimnout. A galantního k tomu. Družce nesl věci k autu. Šla hned za ním i s dcerou. Tu odvezli do školy. Žena pak jela do práce a on se stal zase »neviditelným«. Na klepání u dveří bytu se třemi zámky neotevřel. „Chodí jí pomáhat do práce. Večer se společně vracejí,“ tvrdila jedna ze sousedek a pokračovala: „Nikdy bych neřekla, že je zapletený do zmizení dítěte a v Praze žil jako bezdomovec. Něco v pořádku asi není. Moc se ale nebaví.“

Družka obviněného muže včera nervózně popřela, že by se se svým partnerem v poslední době viděla. Fotografie z rána ji ale usvědčuje ze lži. „Je to pan T.,“ řekla bez zaváhání doručovatelka České pošty, která muže zná. Máme i druhý důkaz. Obviněnému muži redaktorka Blesku poslala poštou výzvu k rozhovoru s dodejkou. Převzal ji, dodejka se vrátila od něj podepsaná, ale neodpověděl.

Grafoložka: Ten člověk chce být nečitelný678640:gallery:true:true

Z podpisu, kterým Otakar T. stvrdil převzetí dopisu od Blesku, vyplývá podle grafologů, že muž o sobě nechce nic prozradit. „Podpis je koncentrované sebepojetí,“ říká grafoložka Blanka Pevná. Podpis prozrazuje, jak chce být pisatel vnímán, jak chce působit na okolí. „K posouzení osobnosti člověka je to ale málo,“ dodala. Podle ní všeobecně nečitelný podpis prozrazuje člověka, který nechce být čitelný. Nejde s otevřeným hledím. Dalším důvodem může být i odmítání odpovědnosti.

baboa ( 30. listopadu 2010 21:47 )

Jo houston, jsi chudák, tobě už nikdo "balík"nepřinese, co Závidíš, že je hezčí a mladší, no smiř se s tím. Normální člověk s ní ve výtahu pojede, totiž jestli to nechápeš, což s tvým IQ ani nemůžeš, tak ona té Aniičce nic neudělala. Jen ubožák bude odsuzovat Naďu, řekni to rovnou jemu, potkáváš ho, ale to ne, jen mlýt hubou a ještě trapně

houston ( 29. listopadu 2010 20:56 )

Jak se říká,vrána k vráně sedá.Ona ho má pouze na peníze.Stačí,že jednou za čas přijede,přinese jí balík a nestará se kde ho vzal.Možná ví,co dělá,ale je jí to jedno,hlavně že přinese.Ona těch chlapů co jí nosí má více.Ona se umí postarat,když se jedná o peníze.V baráku už s ní nikdo nejede ani ve výtahu.

Shelby16 ( 26. listopadu 2010 01:25 )

v podstatě máte pravdu, pokud Ota je opravdu jen tím náhodným nálezcem... Bohužel těch náhod v tu inkriminovanou dobu a v tom místě je kolem Oty nějak podezřele mnoho. Proč ale nebyl odsouzený za nedovolené vniknutí na cizí soukromý pozemek ?! Určitě by se nikomu nelíbilo, kdyby zloděj se někomu procházel na jeho soukromém pozemku a ještě se tam stihl nasvačit a vyhonit... Kdyby Ota vniknul na soukromý pozemek toho státního zástupce, co ho pustil na svobodu, tak by se na toho haj*la zlodějskýho díval jinak.

iribr ( 25. listopadu 2010 23:19 )

no chudacek chlap. Je uplne nevinej. Nasel nahodou batoh skoro ve stejnou hodinu, co se Anicka ztratila a jeste si ho stihnul vyhonit jak se priznal policii. Neverim, ze je nevinej a o Anicce nic nevi. Kdyby byl nevinej, urcite by nalez batohu nahlasil policii.

kacota ( 25. listopadu 2010 22:42 )

niet čo dodat...

Zobrazit celou diskusi