Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ztracená Anička: Pátrání přerušil déšť!?

Autor: rap, hoř, šim, apk - 
7. listopadu 2010
05:00

Už je to skoro měsíc, co Anička Janatková (9) viděla naposled své rodiče. Ti přesto stále věří, že se jejich holčička jednou vrátí domů. S každým dalším novým ránem je ale šance, že Anička žije, menší a menší. Policisté denně pročesávají místa, kam je zavádějí indicie. A proto se i v sobotu na Vltavu vrátili dva »vodní psi«. Počasí jim ale překazilo plány, a proto museli policisté pátrání přerušit!

„V pátek jsme avizovali, že se možná vrátíme o víkendu k Vltavě. A to se také  stalo,“ potvrdila policejní mluvčí Andrea Zoulová. V deset hodin začalo poříční oddělení policie pročesávat břeh Vltavy od Troji až ke zdymadlu v Klecanech.

Naštěstí ji nenašli

Pátrání se uskutečnilo na základě analýzy, která vyhodnocovala nejpravděpodobnější místa v řece, kde by se tělíčko mohlo nacházet. Tedy pokud by se Anička náhodou utopila.

Na břehu policisté, na člunech »vodní psi«... Tak přesně takhle to v sobotu vypadalo na břehu Vltavy. Přes všechnu snahu policistů se ale opět nic nenašlo!

Prudký déšť přerušil pátrání

Pátrání se navíc muselo narychlo přerušit. Začalo totiž silně pršet a speciálně vycvičení psi nedokázali pracovat na sto procent. Podle informací Nedělního Blesku v neděli žádná pátrací akce neproběhne.

A o tom, zda se muži v uniformách vrátí zpět do Troji, rozhodne porada, která se uskuteční už v pondělí.

e.44 ( 8. listopadu 2010 12:54 )

Moje slova. Rekonstrukci - časovou osu, měli udělat hned na začátku a postupně jí doplňovat. To je základ pátrání po nezvěstných. Bez časové osy se v tom jenom zmateně plácaj a výsledek je ubohej.

sabartnok ( 8. listopadu 2010 06:02 )

žádný. Nikdo nic podle mne neví. Noro, dávala jste si někdy věci co víme do časového sledu? a/ kdy byla viděna naposled a kde b/ kdy a kde našel O. batoh c/ kdy se na batoh dostaly jeho stopy a jak d/ kdy začal s likvidací batohu a proč e/ kdy skončil zahrabávání f/ co mezitím viděl a kde g/ v kolik nahlásili zmizení a kdo h/ kdy začali hledat psi a kde i/ kdy se našly klíče a kde j/ kdy a jaké stopy se našly na věcech a čí ....j/ kdo kdy kde viděl A. nastupovat do auta, do jakého, kam jelo.... byla provedena přesná časová rekonstrukce se všemi zúčastněnými svědky v přesném časovém rozmezí daných informací a event. s figuranty? Myslím, že by nám taková rekonstrukce dala víc než čekat zda se někdo ozve na výzvu....

kacota ( 8. listopadu 2010 00:11 )

551355 ( 7. listopadu 2010 23:33 )

A co když Anička utíkala před dotyčným člověkem a batoh odhodila aby mohla běžet? Tak to by zase více odpovídalo že ji někdo odvezl autem.A ten bezdomovec si potom ten batoh ukryl?

551355 ( 7. listopadu 2010 23:14 )

Je to divné.Prý ten batoh našli tam nahoře jak je ta bouda. Ale proč by šel někdo schovávat věcí Aničky kdyby ji odvezli autem? Kousek níž se autem dá klidně odjet.Jsou tam garáže.

Zobrazit celou diskusi