Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Odbornice na devianty zodpověděla 7 děsivých otázek o Aničce

Sexuoložka Herrová si myslí, že Anička se stala obětí devianta. Proč? Zeptejte se na CHATU!
Sexuoložka Herrová si myslí, že Anička se stala obětí devianta. Proč? Zeptejte se na CHATU!  (Autor: Foto - Stanislav Krupař/Reflex a abl)
Autor: jos, koj - 
5. listopadu 2010
05:02

Sexuoložka Želmíra Herrová (58), která se specializuje na případy nejtěžších sexuálních deviací, hodně otevřeně popsala, co se mohlo stát pohřešované Aničce Janatkové (9). Sama si přeje, aby se mýlila, ale její dlouholetá praxe jí napovídá, že podobné příběhy nemívají dobrý konec.

Případ zmizelé Aničky Janatkové, která se 13. října nevrátila domů ze školy, poutá pozornost celé společnosti. Jednou z vyšetřovacích verzí je i ta, že ji unesl deviant. Právě s takovými lidmi má sexuoložka Želmíra Herrová nesčetné zkušenosti z mnohaleté praxe. A podělila se o ně na chatu se čtenáři Blesk.cz.

Čtenář Blesku: Co si myslíte, že se stalo s Aničkou Janatkovou?

Herrová: Domnívám se, že jí něco udělal nějaký deviant.

Čtenář Blesku: Jaké mají většinou devianti sklony? Oběť držet a zneužívat? Nebo zneužít a usmrtit?

Herrová: Zneužít a usmrtit.

Čtenář Blesku: Dokázal by deviant uklidit stopy tak, že je policie nemůže nalézt?

Herrová: Ano, dokázal. Když je aktivovaná sexualita devianta je zaslepený. Když pomine aktivace sexuality jedná racionálně.

Čtenář Blesku: Mohl Aničce ublížit třeba nezletilý chlapec? Třeba čtrnáctiletý kluk?

Herrová: Je to možné. I čtrnáctiletý může mít deviantní chování.

Čtenář Blesku: Pokud Aničce nějak ublížil deviant, prozradí se nějak časem?

Herrová: Dříve či později se prozradí.

Čtenář Blesku: Máte nějaké podezření, že za zmizení Aničky může obviněný Ota T.? Soudíte tak podle toho, že se ukájel na místě, kde Anička zmizela?

Herrová: Ano. Usuzuji na to podle informace, že se ukájel na místě, že její věci byly různě rozházené po okolí a DNA toho muže bylo z jeho potu.

Čtenář Blesku: Myslíte si, že se někdy Anička najde?

Herrová: Přeji si to!

anelam ( 8. listopadu 2010 06:40 )

Bezdomovec,kdyby ji něco udělal,tak by se zbytečně nevracel a neschovával batoh......právě,že ho měl v ruce a schoval spíš svědčí o jeho nevině,když tak důkladně ukryl holku,proč by tak debilně schovával batoh?

anelam ( 8. listopadu 2010 06:26 )

Zkus se vžít do únosce-co je nápadnější? Vést školačku za ruku s těžkou aktovkou,jiným směrem než domů,nebo bez ní opačným směrem,jako na vycházce?Stačilo říct,pojď něco ti ukážu,batůžek nech tady,ať se s ním netaháš-to ti nikdo nesebere-za chvilku jak se budeš vracet tak si ho vezmeš?Jak je to snadné!Mohl ji slíbit cokoli Mám to na parkovišti v autě-třeba klec s papouškem a holka ještě s úsměvem mu sama do auta vleze,komu kdo by je viděl by bylo něco podezřelé?Nabídka že ji s tou věcí,těžkou když ji chce zaveze domů je nasnadě....Aktovka počká ne?Bude se pro ni ten únosce vracet? dopředu ví že to odvede pozornost od únosu a budou prvně prohledávat okolí a jak vidíte,tak se podařilo na 500%

caracalla ( 7. listopadu 2010 14:10 )

To je nádhera, máme odbornici na devianty, tak co dělá? Proč už pedáka nenašli, nebo toho kdo ji má na svědomí? Odbornice nemá své dny? Jsou dvě možnosti a ty zná každý z nás. Tak jasnou vizi přeji odbornici.

dobrotka ( 7. listopadu 2010 02:17 )

zajimava teorie. Mam jista proti. Pokud, jak ty rikas, Anicka pripadneho unosce znala a sla s nim dobrovolne a ten ji odvezl autem neznamo kam, tak proc se v Troji nasel jeji batoh? To by musela odjet-zmizet i s batohem. To, ze se nasly nekde jeji veci nasvedcuje spise tomu, ze ji nekdo odvedl nedobrovolne. Batoh tam zustal a pak jej mozna nasel ten bezdomovec a ukryl si ho. Ovsem je mi zahadou, proc by nekdo-kdokoli - v tomhle pripade ten bezdomovec, kdyz nasel detsky batoh, tak by ho ukryl pod nejakou desku. To mi nesedi. Bezdomovec-kterykoli, kdyz cokoli najde, tak to prohledne a pokud se mu z toho nic nehodi, tak si vezme co potrebuje a zbytek necha lezet nebo zahodi, ale neschovava. Pokud ten batoh schoval tento konkretni bezdomovec, tak uz k tomu musel mit nejaky duvod.

drazic ( 6. listopadu 2010 18:37 )

to že je léčba dobrovolná je známá věc a s tím tahle doktorka asi těžko něco udělá

Zobrazit celou diskusi